FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚIERE

Pandurii, șanse mari să obțină licența pentru sezonul viitor de Liga 1: "Suntem în grafic"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 19:01

Președintele formației Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a vorbit la o conferință de presă despre situația în care se află clubul gorjean din punct de vedere financiar, precum și despre șansele ca acesta să primească licența pentru sezonul viitor de Liga 1.

"Din ce am înțeles, suntem în grafic. Sigur că mai sunt lucruri de completat, dar până pe 30 (n.r. martie), când suntem programați efectiv pentru a obține licențierea, n-ar fi probleme importante, ceea ce este o veste bună pentru noi", a declarat acesta conform
Agerpres.

Răducan a mai susținut faptul că a purtat discuții cu directorul general interimar al Complexului Energetic Oltenia (CEO) în vederea problemelor privind finanțarea clubului.

"Am fost la domnul Ciobotărică, directorul general de la CEO, și prin poziția mea, aceea de liant între echipă și acționariat, am vrut să încerc să strângem rândurile, pentru că este foarte important să fim o echipă în aceste două luni. S-a vehiculat în presă chiar atragerea altor oameni care sunt dispuși să investească în performanță, sunt câteva lucruri primordiale legate de plățile curente, de prelungirea contractelor unor jucători importanți, de prelungirea contractului antrenorului, un lucru esențial pentru performanța viitoare."

În luna februarie, Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat faptul că programele de sponsorizare ale CEO vor fi suspendate din cauza pierderilor financiare foarte mari ale companiei. CEO reprezenta principala sursă de finanțare a echipei antrenate de Edi Iordănescu.

Pandurii Târgu Jiu ocupă poziția a doua în clasamentul play-off-ului Ligii 1, la un punct în spatele liderului Astra, iar în etapa următoare gorjenii vor juca împotriva lui Dinamo, în Ștefan cel Mare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează