FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-1

Panduru a observat o problemă la Craiova, după egalul cu Astra „Nu știu dacă s-a mai întâmplat asta în ultimii ani”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 09:47 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 10:38

CSU Craiova a remizat pe terenul Astrei, 1-1, iar după meci Basarab Panduru a subliniat un detaliu inedit la formația antrenată de Corneliu Papură.

Toate detaliile despre Astra - Craiova 1-1 sunt aici

Fostul mare internațional a observat că la startul partidei antrenorul oltenilor avea pe teren doar trei jucători care au marcat în acest sezon de Liga 1. Panduru consideră că absența atacantului Elvir Koljic are un impact negativ și asupra mijlocașilor Dan Nistor și Alex Cicâldău.

Basarab Panduru: „Doar trei titulari din meciul cu Astra au marcat pentru Craiova”

„Cred că este pentru prima dată după mulţi ani când în etapa a 17-a Craiova trimite în primii 10 titulari doar 3 jucători care au marcat: Bancu, Ofosu şi Cicâldău. În rest, ceilalţi jucători nu au marcat şi sunt şapte la număr. 

Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată laCraiovaîn ultimii ani! E normal poate la începutul campionatului. Dar în etapa a 17-a?! Vorbim despre o echipă care vrea să câștige campionatul, e altceva.

Mijlocaşii nu mai dau acelaşi randament pentru că nu mai au oameni în faţă care să marcheze. Nu mai ai jucătorii ăia buni în faţă care să marcheze şi automat scade şi randementul lui Nistor sau Cicâldău”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

20 de goluria marcat Craiova în acest sezon. Are al 5-lea atac din Liga 1, la egalitate cu FC Voluntari și Dinamo

VIDEO Impresiile lui Mihai Stoichiță după Astra - Craiova 1-1: „Fără atacant, Craiova a ajuns mai greu în careu”

Citește mai multe știri despre Astra – Craiova: 

EXCLUSIV Sorin Cârțu, ironic după Astra - Craiova 1-1: „Au fost mai aprigi cu noi decât cu Steaua. Găman a rămas pe teren acum, e de apreciat”

Greșeală mare de arbitraj în Astra - Craiova! Ion Crăciunescu: „E penalty!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1268240543237430
Kytoy Kytoy  •  19 Ianuarie 2021, 14:51

vorbiti despre Craiova.... nu despre cs mogosoaia,,daca este echipa facuta de un partid de unde sa aiba jucatori care sa marcheze ,,,mai multe goluri dadea Olguta daca era si ea inclusa in echipa,,,:))

1123010001139333
Andrei Filotie  •  19 Ianuarie 2021, 13:53

.....Papura antrenor slab 'Jucatorii n-au conditie fizica(de cind a venit Papura) abia au putut juca o repriza in meciul cu UTA si mai ales cu FCSB. Patronul e slab, habarnist. U craiova nu va lua campionatul nici in 100 ani cu asta patron + Papura al lui. .........................Nu Papura e vinovat ......cel care l-a pus acolo.....patronul Rotaru care e habarnist(e la unghia a celor de la Botosani ect) Domne.. daca esti habarnist i-ti consilieri de 10 pentru ca sint destui dar nu pe Papura care nu stie nici sa vorbeasca si e de nota 2 Craiova ia campionatul cu 2 Suca la cirma?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează