FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

Pariul lui Basarab Panduru! Care e jucătorul despre care crede că va pleca la un club mare din Europa: „Eu aș da cinci milioane”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 21:41 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 23:19

Fostul internațional Basarab Panduru susține că Darius Olaru, hattrick la 4-0 cu UTA, va fi următorul jucător român care se va transfera la un club puternic din Europa, după Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan.

Darius Olaru a fost, luni seară, cel mai bun jucător de pe teren în meciul FCSB-ului cu UTA (4-0). Autorul unui hatrick, mijlocașul ofensiv al liderului l-a impresionat pe Basarab Panduru.

Olaru a fost MVP cu UTA, dar FCSB a avut și o „mână moartă” » Fotbalistul care a primit nota 4
FCSB - UTA 4-0
Olaru a fost MVP cu UTA, dar FCSB a avut și o „mână moartă” » Fotbalistul care a primit nota 4

Fostul internațional crede că, după Radu Drăgușin, transferat la Tottenham, și Horațiu Moldovan, foarte aproape de Atletico Madrid, el va fi următorul care va ajunge la un club mare din Europa.

Basarab Panduru: „Să vedem dacă Genk ar da cinci milioane”

„Mi se pare că ar trebui să dea cineva suma, doar că nu joacă la naţională ar putea să fie un minus. Eu aş da cinci milioane pe el. Să zicem că l-ar lua Genk, să vedem dacă ar da cinci milioane.

Cred că e perfectă echipa asta pentru el. La o echipă care e pe atac ar face faţă, arată bine. Eu îl văd în mare formă, îmi place jucătorul ăsta. Acum a dat prea multe, a ajuns la 13 goluri, sunt din cale afară de multe. Ţin minte nişte faze făcute de el în acest sezon!”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Darius Olaru: „Am luat mingea acasă”

Olaru a fost ținut în teren până în minutul 76, când Elias Charalambous l-a înlocuit cu Andrea Compagno. La final, el a declarat: „Nu cred că a fost «one man show», a fost un joc de echipă foarte bun, am arătat foarte bine și clar meritam aceste trei puncte.

Am luat mingea acasă, o să merg în vestiar să o semneze colegii. Mă bucur pentru acest hattrick, sper să nu fie ultimul din carieră. Penalty-ul am ales să-l execut pentru că eram primul pe listă, am decis să-mi asum responsabilitatea”.

Darius Olaru despre derby-ul cu Universitatea Craiova

El a vorbit și despre meciul următor, pe „Ion Oblemenco”, împotriva Universității Craiova. „Trebuie să ne pregătim bine săptămâna aceasta, ne așteaptă un meci dificil.

Am făcut câțiva pași greșiți, putea fi și mai mare diferența din clasament, dar ne bucurăm că legăm victorii și adunăm puncte față de combatante. Toate meciurile sunt dificile, noi trebuie să intrăm să ne facem jocul, dacă jucăm în continuare în acest fel, cu greu putem fi opriți”, a declarat Darius Olaru la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

VIDEO Schimbi de replici între suporterii veniți de la Arad și galeria FCSB-ului! Gigi Becali, „ținta” oaspeților

Citește și alte articole despre Liga 1:

Dorinel Munteanu, încă un răspuns tăios pentru Adrian Mutu „Atât îl duce capul, ce să fac?!”

Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  23 Ianuarie 2024, 18:04
Postat de Van_Basten pe 23 Ianuarie 2024, 09:49

Transfermarkt spune 4M. Dar vorbim de un jucator care avea 19 ani la data transferului, nu 26 ca Harry Potter.

4-5 milioane de euro. chiar nu conteaza. acum nu este momentul sa il vindem pe olaru. dupa ce intram in grupe il putem vinde.

1ianuarie
1ianuarie  •  23 Ianuarie 2024, 10:18
Postat de paolo13 pe 23 Ianuarie 2024, 05:20

Nu avem nevoie de aprecierile haterilor. Vezi de ai tai...

Bă mămăligare, când vei pricepe definiția haterului,atunci poți să îmi mai răspunzi. Până atunci vezi-ți de imaginația bogată pe se pară că o împărtășiți la comun.

Van_Basten
Van_Basten  •  23 Ianuarie 2024, 09:49
Postat de cirus11 pe 23 Ianuarie 2024, 01:30

Rares Ilie a plecat pe fix atat cu 0 meciuri europene si 0 convocari... bineinteles, a fost teapa, dar totusi banii s-au dat.

Transfermarkt spune 4M. Dar vorbim de un jucator care avea 19 ani la data transferului, nu 26 ca Harry Potter.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează