FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru ironizează situația prin care trece un fotbalist al Stelei: "Nu înțelegi nimic, ce să pricepi?"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 17:57

Steaua a început cu stângul cantonamentul din Antalya, unde a pierdut primul amical în fața azerilor de la Qarabag, 0-2, deși Laurențiu Reghecampf a folosit cel mai bun "11" pe care-l putea trimite pe teren.

După primele 45 de minute antrenorul Stelei a făcut o schimbare cel puțin ciudată. Odată cu înlocuirea celor 11 fotbaliști din prima repriză, Reghecampf l-a introdus și Alexandru Tudorie, însă nu pe postul de atacant, acolo unde a jucat de fiecare dată în meciurile oficiale, ci în centrul apărării.

Nu e prima dată când Reghecampf face acest experiment. Și în cantonamentul din vara lui 2016 antrenorul l-a trecut în defensivă pe fotbalistul venit de la Oțelul Galați.

Curios e Reghecampf îl folosește pe Tudorie în apărare doar în amicale. În toate cele 17 meciuri oficiale din acest sezon pentru Steaua, fotbalistul a jucat doar în atac.

Basarab Panduru a ironizat această situație la TV Dolce Sport: "Cu Tudorie nu înţelegi nimic, ce să pricepi? Că nu eşti bun de atacant? Păi dacă te-ai dus acolo şi te pune tocmai fundaş, adică nici măcar pe la mijloc nu joci".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează