FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nu mai vine la Dinamo, dar e aproape de o contracandidată a „câinilor”

Eduard Pap, 29 de ani, a fost pe lista „câinilor”, însă Dinamo a renunțat la ideea de a-l mai aduce pe portarul care s-a despărțit luni de maghiarii de la Gyor. Foto: Imago Images
Eduard Pap, 29 de ani, a fost pe lista „câinilor”, însă Dinamo a renunțat la ideea de a-l mai aduce pe portarul care s-a despărțit luni de maghiarii de la Gyor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 20:13 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 22:38

Eduard Pap, 29 de ani, a fost pe lista „câinilor”, însă Dinamo a renunțat la ideea de a-l mai aduce pe portarul care s-a despărțit luni de maghiarii de la Gyor. Cum nici la FC Botoșani nu va reveni, ardeleanul poate semna zilele viitoare cu UTA, aflată în luptă directă cu bucureștenii pentru salvarea de la retrogradare.

Eduard Pap, 29 de ani, este liber de contract de la începutul săptămânii, după ce s-a despărțit de ungurii de la ETO Gyor, locul 2 în eșalonul secund. Fotbalistul a explicat într-un interviu acordat GSP despre motivele care l-au determinat să se separe de maghiari, afirmând, printre altele, că este pe lista lui Dinamo.

„Pogba” din Superliga » Dinamo a anunțat și a 4-a achiziție a iernii. „Câinii” plătesc sumă de transfer
DINAMO
„Pogba” din Superliga » Dinamo a anunțat și a 4-a achiziție a iernii. „Câinii” plătesc sumă de transfer

Zeljko Kopic a transmis că el se bazează pe Adnan Golubovic și pe Răzvan Began, nu are nevoie de Eduard Pap

În schimb, între timp, ”câinii” au renunțat la ideea de a mai transfera un portar. Zeljko Kopic a transmis ferm, pe plan intern, că el se bazează pe Adnan Golubovic, pe postul de titular, și este mulțumit și de ceea ce a arătat Răzvan Began în cantonamentul din Antalya. Astfel, bucureștenii au considerat că nu mai e necesar să continue negocierile pentru transferul unui goal-keeper.

Culmea! Chiar după ce Pap a devenit liber de contract. Jucătorul a aflat și el despre decizia roș-albilor, astfel că el și agenții săi continuă să caute un alt angajament.

9meciuri a adunat Pap pentru Gyor în actuala ediție

Eduard Pap nu se întoarce la FC Botoșani, poate merge la UTA

Eduard Pap nu se va întoarce nici la FC Botoșani, acolo unde a purtat banderola de căpitan până în vara 2023. Astfel, ardeleanul este aproape de o nouă experiență în Liga 1, dar este vorba de un club nou în carieră. Cei de la UTA sunt interesați de serviciile sale, ar putea semna zilele viitoare cu trupa lui Mircea Rednic.

Astfel, Pap ar putea ajunge să se lupte în play-out cu Dinamo și cu FC Botoșani pentru evitarea retrogradării! Arădenii ocupă acum primul loc ce asigură salvarea directă de la retrogradare. La 8 puncte de ”câini”, la 12 puncte de moldoveni.

149de meciuri a adunat Pap pentru FC Botoșani, în 46 de partide nu a încasat gol

VIDEO. Christian Ilic crede în salvarea directă de la retrogradare a lui Dinamo: "Suntem aproape și se vor împărți punctele"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Alarmă la clubul din Superliga, FIFA a blocat transferurile » Patronul a fugit să plătească datoria: „Aștept într-o oră să ne ridice interdicția”

Două sezoane pe care Domagoj Pavicic dorește să le uite » De ce a reușit Dinamo să-l transfere pe omul-trofeu de la Zagreb

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  17 Ianuarie 2024, 21:51

Foarte bine. Plateai degeaba 6-7 mii pe luna ptr un portar care probabil nu prindea nici un minut .. Golubovic fiind unul dintre cei mai buni portari din liga 1!

gicab
gicab  •  17 Ianuarie 2024, 21:48

Nu îl mai vrea Dinamo nu ca nu mai vine la Dinamo

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Ianuarie 2024, 21:34

a spus cineva din conducerea câinilor ca îl vor pe Pap ?..Dinamo a făcut 4 transferuri și pe niciunul nu l-ati știut.. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează