FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV A jucat la FCSB, la Craiova, acum e „lup galben”: „E mai mare presiune, dar mie îmi place să joc așa”

Paul Papp în tricoul celor de la Petrolul
Paul Papp în tricoul celor de la Petrolul

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 20:11 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 21:15

Paul Papp, 33 de ani, a fost integralist în apărarea Petrolului, echipă ce trage la play-off, a transmis suporterilor care sunt aspirațiile sezonului și de ce ar avea nevoie ”găzarii” ca să fie din nou în elita fotbalului intern

Paul Papp, 33 de ani, a fost integralist în toate etapele turului sezonului regulat. Fundașul a dat echilibru apărării Petrolului, una dintre surprizele primei părți a ediției, o candidată la play-off. 

Fotbalistul va rata în week-end prezența pe gazon, a acumulat 4 cartonașe galbene, nu va fi prezent pe Cluj Arena pentru un duel echilibrat cu U Cluj. Totuși, ardeleanul are planuri mari cu ploieștenii în actuala ediție, pe care și le-a dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor pe stadionul "Ilie Oană".

Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”
PETROLUL
Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”

- Paul, ce aspirații are Petrolul în actualul sezon?
- Aspirațiile ar fi la play-off. Știm că e greu, sunt și alte echipe bune, sunt multe acolo, sus, apropiate ca valoare și ca punctaj. Dar, treptat, vom fi acolo unde ne dorim.

- Play-off-ul este un obiectiv realizabil?
- Eu zic că da! În primul rând, trebuie să o luăm meci cu meci, să adunăm puncte, să nu pierdem e cel mai important, ne-am bucura cu toții să fim în play-off.

- Un tur bun sau foarte bun cu Petrolul pe locul 6?
- Un tur bun. Întotdeauna se poate mai bine. Atmosfera a fost întotdeauna bună la echipă, un colectiv bun, dornic de afirmare, suntem pe un drum bun.

Atmosfera este fantastică pe Ilie Oană, galeriile sunt la la înălțime. Este una dintre echipele unde m-am simțit foarte, foarte bine și am simțit căldura suporterilor
Paul Papp, fundaș Petrolul

Paul Papp despre lupta pentru a duce Petrolul în top 6: „Presiunea îmi dă aripi”

- Pe cine vezi luptându-se la titlu?
- Sunt trei echipe, CFR, FCSB și Rapid, dar să nu uităm Craiova. O să fie și Farul, cred.

15 meciuriși un assist a adunat Papp pentru Petrolul în actuala ediție

A jucat la FCSB, la Craiova, acum e „lup galben”: „E mai mare presiune, dar mie îmi place să joc așa”

- Ai jucat la Craiova. Ce le-ar trebui oltenilor să intre în lupta pentru titlu?
- Am fost acolo, m-am simțit extraordinar. Nu aș vrea să îmi dau cu părerea, să răspund detaliat, m-am simțit bine acolo și sunt prieten cu cei de acolo.

- Ai jucat și la FCSB. Este mai puțină presiune la un club ca Petrolul comparativ cu FCSB și cu Universitatea Craiova?
- Mie îmi place să joc cu presiune! Presiunea îți dă aripi, mie îmi place foarte mult. Nu este o mai mare presiune la FCSB față de alte cluburi. Peste tot e presiune. Tu, ca jucător, vrei să demonstrezi că ești cel mai bun, iar tu, ca echipă, vrei să câștigi ca să fii cât mai bun.

- Ce ar trebui Petrolului ca să redevină o echipă pe măsura tradiției? Ploieștenii au campionate câștigate, Cupe.
- Constanță. O mai mare experiență de la an la an, să progresezi anual, să fii mai sus, mai sus. Dacă anul trecut ai fost pe 8, anul acesta să fii pe 7 sau 6 și tot așa. Ne-ar trebui constanță și experiență.

11 echipea adunat fundașul în carieră: Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Steaua, FC Wil, Sivasspor, Karabukspor, CSU Craiova și Petrolul

Citește și alte știri:

Votează în sondajul GSP.ro » Cine e antrenorul turului de sezon regulat? Iată cele 4 variante și argumentele fiecăruia

EXCLUSIV Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează