FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pardo vine azi

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Rapid încearcă să obţină semnătura goalkeeperului de 25 de ani, din moment ce Coman refuză prelungirea.

Giuleştenii îşi iau măsuri de precauţie! Urko Pardo (Ira­klis Salonic) vine astăzi în Ro­mânia pentru a negocia cu Rapidul, care nu a ajuns încă la un acord cu Dani Coman, al cărui contract expiră vara viitoare. Născut la Bruxelles, din părinţi spanioli, goalkeeperul cu dublă ce­tăţenie, belgiană şi spaniolă, a fost remarcat de Peseiro sezonul trecut, pe vremea cînd antrena Pa­nathi­naikos. Desemnat anul trecut cel mai bun fotbalist al campionatului grec, Pardo cere un salariu de 300.000 de euro pe an, iar Iraklis este dispusă să îi dea drumul pentru suma de 800.000 de euro.

Coman cîştigă în acest moment 180.000 de euro anual şi refuză prelungirea angajamentului, în urma căreia ar încasa un milion de euro în patru ani. După ce declarase că “mă duc şi la echipa a şaptea, dar tot nu semnez”, Dani a mărturisit ieri, la plecarea spre Elveţia: “Am spus conducerii ce vreau, sper să se rezolve cît mai repede situaţia mea. Nu vreau să mă duc la Rapid II, vreau să rămîn la echipa mare, pentru asta mi-am riscat cariera!”.

22 pentru Elveţia

Rapidiştii au plecat ieri la prînz în singurul stagiu de pregătire al verii, la Anzerre, în Elveţia. În cantonamentul ce va dura două săptămîni, giuleştenii au programate patru amicale: FC Sion (5 iulie), Neuchatel Xamax (9 iulie), Partizan Belgrad (12 iulie) şi Beitar Ierusalim (14 iulie). Acasă au rămas şase jucători: Burdujan, Grigorie (foto), Dică, Buga, Matos şi I. Stancu!

Lotul deplasat

Portari: D. Coman, Andrade, A. Marinescu

Fundaşi:
Săpunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici, C. Păun, D. Bratu, Perjă, R. Fernandes

Mijlocaşi:
C. Lazăr, Pancu, Cesinha, Spadacio, Julio Cesar, Herea, Grigore

Atacanţi:
Boya, Joao Paulo, Răduţă, Dobroiu

“Coman este cel mai bun dintre portarii mei. Cred că va semna pînă la urmă. E posibil însă să mai vină 3-4 jucători în Elveţia”
Jose Peseiro antrenor Rapid

“Nu mă tem de nimeni şi de nimic! Am mai multe oferte de la echipe din ţară şi din străinătate, dar eu vreau să continuu în Giuleşti”
Dani Coman portar Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  02 Iulie 2008, 07:47

pe julio cesar la bursa transferurilor il treceti atacant si la lotul deplasat mijlocas ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează