FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOȘANI 0-0

Păreri împărțite după Gaz Metan - Botoșani 0-0! Toate reacțiile jucătorilor

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 22:04

Eric de Oliveira, Victoraș Astafei și Nicolae Mușat au comentat remiza dintre Gaz Metan și FC Botoșani, scor 0-0. 

"A fost un meci deschis, am încercat atacăm cât mai mult. Am avut ocazii, dar nu ne-a ieşit. Din fericire, am reuşit nu luăm gol. Nu pot spun am avut ghinion,şi ei au avut ocazii. Dar noi am pierdut două puncte importante. Rămâne ne gândim la Dinamo, cel puţin un punct trebuie luăm din această deplasare. Trebuie corectăm greşelile din acest meci. Dinamo e favorită, dar vedem ce va fi pe teren", a zis Eric la Dolce.

"​Îmi doream foarte mult câştigăm acest meci, era extraordinar facem 9 puncte. Dar important este nu am pierdut, avem acum un meci cu AŞA Târgu Mureş şi trebuie să câştigăm rămânem în partea de sus a clasamentului. Suntem mulţumiţi cu cele 7 puncte, dar puteam avem mult mai multe. Am învăţat multe de la meciul cu Voluntari, sper arătăm mult mai bine de acum încolo", a zis Astafei.

"Consider am câştigat un punct astăzi. Am venit nu pierdem, veneam după două deplasări foarte grele şi am obţinut puncte extrem de importante. ASA începe se închege, i-am văzut în meciul cu Chiajna şi au început joace foarte bine. Vor veni îşi vândă sump pielea la Botoşani. Avem parte de un start OK, rămâne regretul am pierdut la Voluntari, unde puteam scoate mult mai mult. Suntem în grafic", a zis Muşat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează