FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO MISIUNE IMPOSIBILĂ?! Pariul nebun al lui Ciprian Deac: „Vreau să devin cel mai longeviv jucător din istoria Ligii 1”. Ce legendă conduce topul

Deac trebuie să-l depășească pe Mircea Lucescu, care este cel mai longeviv jucător din istoria Ligii 1
Deac trebuie să-l depășească pe Mircea Lucescu, care este cel mai longeviv jucător din istoria Ligii 1

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 14:58

Ciprian Deac (34 de ani), de 4 ori campion cu CFR Cluj, a mărturisit în direct la GSP Live, care este ultimul său obiectiv din cariera de fotbalist: vrea să devină cel mai longeviv fotbalist din istoria Ligii 1! 

„Dacă puteți să-mi spuneți ce jucător a bătut recordul în România, să joace până la 39-40 de ani. Știu că Daniel Pancu a jucat până la 39, Bogdan Stelea până la 40. Sincer, ăsta este obiectivul meu” -Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

Moderator: Deci vrei să devii jucătorul român care joacă până la cea mai înaintată vârstă? 

Deac: Exact! Nu am spus-o nimănui. Fac eforturi foarte mari pentru a avea o viață de sportiv cât mai ordonată, încerc să-mi respect programul de somn, sunt foarte atent la alimentație. 

Misiune imposibilă pentru Deac: Mircea Lucescu conduce topul!

Mircea Lucescu este fotbalistul care deţine recordul de cel mai vârstnic jucător cu minute în prima divizie din România. Acesta a fost pe teren in meciul din 16.05.1990, Sportul Studențesc - Dinamo București 1-1, la 44 de ani, 9 luni şi 17 zile. Este urmat de Bogdan Stelea, fostul portar bifând ultima prezenţă la 41 ani, 6 luni şi 5 zile.

Ciprian Deac: „Fac peste 3000 de abdomene zilnic!”

Deac a dezvăluit la GSP Live că face niște antrenamente spartane pentru a se menține în formă maximă

„Dimineața alerg aproximativ o oră, într-un ritm constant, după care vin acasă și am un program cam de o oră, o oră și un sfert de abdomene, apoi exerciții la TRX undeva la 45 de minute. Sincer nu le număr, dar în orice caz sunt peste 3000, mai fac și cu diverse greutăți.

Programul ăsta îl fac cam din 2012, aproape zi de zi. Când am început să fac aceste exerciții am pierdut foarte mult din kilograme și m-am simțit mult mai ușor pe teren. Eu cred că abdomenele sunt foarte importante pentru un sportiv, și mai ales pentru un fotbalist, acolo e baza, în mijloc. De acolo vin toate mișcările. Acest program l-am făcut din perioada petrecută în Germania, acolo am învățat ce important e să faci abdomene”. 

Deac are o alimentație strictă

Deac a mai dat din casă și ne-a spus cum arată meniul său zilnic, prin care se menține la o greutate optimă, pentru că pe lângă antrenament și alimentația este foarte importantă.

„Dimineața mănânc cereale, fructe. La amiază și seara mănânc salată cu carne. Mai sunt momente când mănânc și paste. Sunt foarte atent și cu cantitatea, încerc să mă mențin la această greutate de 5 ani de zile. Undeva între 71 și 72 de kg, acolo mă simt cel mai bine și încerc să mă mențin acolo. Mă cântăresc în fiecare dimineață, încerc să mă controlez foarte mult.

Dacă mă trezesc într-o zi cu 72 de kg reduc foarte mult din mâncare. Sunt foarte atent. Iubesc să mănânc dulce, dar mă abțin foarte mult. Înainte eram un tip pufos, tot timpul a fost o luptă foarte grea cu aceste kilograme. Îmi plăcea foarte mult să mănânc dulce, cartofi prăjiți, tot ce nu era bun pentru un sportiv”

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. De ce a ales Deac să rămână la CFR și refuze FCSB: „Contractul a fost mult mai mare, Becali m-a dorit foarte mult”

EXCLUSIV VIDEO „Când eram mic, aș fi pariat, dar nu aveam bani”. Ce spune Deac despre fotbaliștii români neplătiți care pariază

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2020, 22:55

longeviv fotbalist..slab,omul depune eforturi sa nu puna kg,sa nu forteze..mijlocul...dar un meserias are totul in picioare si nu depune nici efort...

189254898748309
Claude SH  •  02 Aprilie 2020, 19:35

Contează mult caracterul jucătorului, ambiția lui, faptul ca are anumite visuri, ca își dorește sa progreseze. La Deac se vede acest progres. Dar probabil și muncește mult pentru asta. Își da seama ca pentru a ajunge la Națională de la o echipa din provincie trebuie sa fii bun. Si el asta e. E talent și perseverent în munca.

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2020, 18:34

Mult bun simt, multa sinceritate, sensibil, etc. Bravo Cipriane.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează