FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALERIE FOTO Pasiune de Giulești » 10 imagini senzaționale din tribune la Rapid - U Cluj 1-0

Rapid a învins U Cluj cu 1-0, pe Giulești, foto: Cristi Preda / GSP +17   FOTO
Rapid a învins U Cluj cu 1-0, pe Giulești, foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 10:24 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 12:29

Rapid a învins U Cluj cu 1-0, pe Giulești, într-un meci care nu a avut multe ocazii, dar în care s-a făcut remarcată din nou galeria giuleșteană. 

Tribuna alb-vișinie a cântat tot meciul, iar fotoreporterul GSP prezent la meci a realizat câteva instantanee spectaculoase cu pasiunea suporterilor rapidiști. Iată câteva mai jos:

Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP
Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP
Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP
Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP
Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP
+13 FOTO

Rapid a bifat a treia victorie consecutivă în campionat, după 2-1 cu Sepsi și 1-0 cu UTA, și a ajuns la 18 puncte, cu 3 peste Farul, ocupanta locului doi, care joacă astăzi cu FCSB. 

„Meci dificil, dar cred că l-am controlat pe toată durata lui. Am încercat să atacăm tot timpul și în același timp să fim atenți în apărare. Totul s-a terminat cu bine. A fost o victorie muncită, dar meritată. Mă gândeam doar la posibilitatea de a înscrie. 

Echipa s-a mișcat bine, băieții care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă așteptam să fie un meci greu, a fost o probă de maturitate pe care am trecut-o cu brio. Nu era ușor să te concentrezi la două zile, cu o echipă care nu stă așa bine în clasament”, a declarat Adrian Mutu, la Prima Sport.

Citește și: 

EXCLUSIV Junior Morais își explică secretul longevității: „Dacă trebuie, eu mor pe teren!” » Fascinat de galeria Rapidului: „E peste FCSB”

Rapid, văzută cu șanse la titlu: „Alb-vișiniii par periculoși în acest moment”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
lucas201086
lucas201086  •  11 Septembrie 2022, 07:40
Postat de ucluj2011 pe 31 August 2022, 16:59

Tu ești prost din naștere , sau ai devenit între timp?!!!?

Da prost esti tu *** de sarmala si asa ai fost tu de mic .Daca asa ai fost de mic Amu Numa joca próstia ta an capu ala sec a tau de m….. si de s….Tiam raspuns Amu ca niciodata nu ai prea tarziau papusa caumuflabila ca se pare ca ai trecut pe la gherla ca esti aprope si la ce ai an cap io cred *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Septembrie 2022, 07:24
Postat de vandnamol pe 31 August 2022, 22:08

Daca tot faceti figuri pe burta goala, faceti-le cu echipe la care ar tine. Tu te lauzi cu 12000 de insi tocmai la steaua care doar in sezonul asta deja a realizat recorduri de spectatori la care voi doar visati? Si mai lasati povestile cu anticomunistii, ca ati fost la fel de dizidenti ca iliescu.

Măi "burtă goală" , recordurile alea să fie la voi acolo. recorduri la cetățeni sămânțari care s-au dus ca la pic-nic. Când vine vorba de suporteri , VOI nici nu puteți visa la ce are și a avut Rapidul de când e Lumea. Genul ăla de suporteri de care vorbești tu , sunt suporterii lui Becali , nu ai Stelei și cu atât mai puțin a FCSB-ului. Dacă ați trece prin ce trece Dinamo la ora actuală (că nici nu vreau să vă compar cu Rapid) , ai vedea tu câți "suporter"i aveți! Aproape la fel de mulți ca Sportul Studențesc! Dintre echipele cu SUPORTERI , voi aveți CEI MAI PUȚINI suporteri. Sunt în fața voastră Rapid , Dinamo , Petrolul , Craiova...

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Septembrie 2022, 07:18
Postat de xhthu pe 31 August 2022, 22:28

Ma praduitorule, ti s-a cerut link. Asa ca lasa vrajeala si da un link, daca exista. Daca nu, taci acum cand doar ai dat impresia ca esti prost, nu mai vorbi ca sa confirmi ca esti.

Tu nu doar dovedești că ești prost , dar mai ești și șulfă , pentru că poți căuta tu linkuri , eu sau rapidiștii nu am ce să-ți dovedesc ție sau altor FCSB-iști sămânțari ca tine. Dacă tu chiar nu știi ce se vorbește aici și nu știi niște lucruri CELEBRE pe care le-au făcut suporterii rapidiști , înseamnă că ești căzut din Lună. Problema este că tu știi , numai că întocmai ca o șulfă ipocrită o dai la întors.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează