FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-0

Rapid, văzută cu șanse la titlu: „Alb-vișiniii par periculoși în acest moment”

Rapid, văzută cu șanse la titlu de Panduru/ foto Imago Images
Rapid, văzută cu șanse la titlu de Panduru/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 08:08 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 09:26

Rapid a câștigat cu U Cluj în etapa #8 din SuperLiga, scor 1-0, și a urcat din nou pe primul loc. Basarab Panduru, fostul internațional, consideră că echipa lui Mutu se poate bate la titlu.

Rapid a bifat a treia victorie consecutivă în campionat, după 2-1 cu Sepsi și 1-0 cu UTA, și a ajuns la 18 puncte, cu 3 peste Farul, ocupanta locului doi. Echipa lui Hagi are însă un meci de jucat, cu FCSB, diseară, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Eugen Neagoe, de neoprit după eșecul cu Rapid: „VAR-ul e o rușine! Sună la FIFA și UEFA ca să dea penalty?” + Chipciu: „Îmi venea să sparg vestiarul! Suspendă-l, să sufere”
RAPID - U CLUJ 1-0
Eugen Neagoe, de neoprit după eșecul cu Rapid: „VAR-ul e o rușine! Sună la FIFA și UEFA ca să dea penalty?” + Chipciu: „Îmi venea să sparg vestiarul! Suspendă-l, să sufere”

Panduru, despre șansele Rapidului la titlu: „Alb-vișiniii par periculoși”

„Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla, dar cert e că acum Rapid câştigă meciuri, nu neapărat făcând supermeciuri. După partida cu Petrolul, în loc să-şi vadă de greşeli, rapidiștii au vorbit despre cum s-au apărat cei de la Petrolul.

Mă aştept să mai aducă jucători dacă sunt în primele trei, patru. Pare că acum au moral bun, jucând puţin, dar cât a trebuit. Meciul cu U Cluj a părut că se duce spre 0-0. Dar par periculoşi în momentul ăsta”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adrian Mutu, după Rapid - U Cluj 1-0: „A fost o probă de maturitate”

„Meci dificil, dar cred că l-am controlat pe toată durata lui. Am încercat să atacăm tot timpul și în același timp să fim atenți în apărare. Totul s-a terminat cu bine. A fost o victorie muncită, dar meritată.

Mă gândeam doar la posibilitatea de a înscrie. Echipa s-a mișcat bine, băieții care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă așteptam să fie un meci greu, a fost o probă de maturitate pe care am trecut-o cu brio. Nu era ușor să te concentrezi la două zile, cu o echipă care nu stă așa bine în clasament”, a declarat Adrian Mutu, la Prima Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Primarul Pandele s-a săturat! Vrea să scape de doi oameni cheie de la FC Voluntari

Debut perfect » Bogdan Mirea, cel mai bun de pe teren la primul meci pentru Universitatea Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mihai041
mihai041  •  31 August 2022, 12:29
Postat de rottwailer pe 31 August 2022, 10:21

Nu prea cred ce spune Panduru! De fiecare data Rapidul a început bine și a sfârșit prost! De fapt joaca din ce in ce mai slab…

Joacă prost, dar câștigă. Dacă câștigi și când joci slab, e bine.

username_2
username_2  •  31 August 2022, 11:08

arbitrii par mult mai periculoși ca alb vișinii, cu var cu tot

FCUCraiova
FCUCraiova  •  31 August 2022, 11:07

Vedem saptamana viitoare cu FC Universitatea Craiova cat de bun este rapidul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close