FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Debut perfect » Bogdan Mitrea, cel mai bun de pe teren la primul meci pentru Universitatea Craiova

250.000
de euro e
suma
plătită
de Craiova
pentru
a-l lua
pe Mitrea
250.000 de euro e suma plătită de Craiova pentru a-l lua pe Mitrea

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 07:42 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 10:02

Abia transferat, Bogdan Mitrea, 35 de ani în septembrie, s-a integrat perfect la olteni, din primul minut. Conform indexului InStat, a fost cel mai bun jucător de pe teren la 1-0 cu FC Botoșani

Evoluția lui Bogdan Mitrea, 35 de ani pe 29 septembrie, la debutul în tricoul Universității Craiova e un exemplu despre ceea ce înseamnă calitate indiferent de vârstă. Abia sosit în Bănie, „veteranul” care altădată îi chinuia pe „lei” cu Sepsi n-a avut absolut nicio dificultate în a se integra imediat în mecanismul lui Mirel Rădoi.

Eugen Neagoe, de neoprit după eșecul cu Rapid: „VAR-ul e o rușine! Sună la FIFA și UEFA ca să dea penalty?” + Chipciu: „Îmi venea să sparg vestiarul! Suspendă-l, să sufere”
RAPID - U CLUJ 1-0
Eugen Neagoe, de neoprit după eșecul cu Rapid: „VAR-ul e o rușine! Sună la FIFA și UEFA ca să dea penalty?” + Chipciu: „Îmi venea să sparg vestiarul! Suspendă-l, să sufere”

Rădoi i-a atestat și el calitatea, imediat după fluierul final: „Bogdan s-a descurcat foarte bine. Are un serviciu bun, are talie, își câștigă duelurile. Pentru noi e un mare câștig și o pierdere mare pentru Sepsi, contracandidata noastră la un loc de play-off”.

Mitrea, cel mai bun de pe teren în CSU Craiova - Botoșani 1-0

Antrenorul Craiovei este confirmat și de cifrele meciului. Ex-covăsneanul a fost cel mai bun de pe teren, în ierarhia indexului InStat: 270! Doar Găman l-a depășit la numărul de pase, 70, față de 69, însă a avut un procentaj mai bun al celor reușite: 87%, față de 86%. Plus assist-ul la golul lui Alex Crețu.

250.000 de euroe suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-l lua pe Mitrea de la Sepsi. Salariu: 14.000 de euro lunar

Mitrea e însă lider absolut într-un clasament al jucătorilor cu cel puțin 15 dueluri susținute în cele 90 de minute de joc plus prelungiri (9). A bifat 16 și a câștigat 75 la sută din ele! 

Deși era primul meu meci la Craiova, am avut încredere. Nu mai sunt tânăr, ca să am emoții. Am avut ambiția să demonstrez că merit să fiu aici. Mă bucur că am intrat bine și că a fost un debut reușit. Obiectivul? Deocamdată, intrarea în play-off

Rădoi este antrenorul care m-a debutat la națională. Lucru pe care am să mi-l amintesc mereu și pentru care îl respect. Datorită lui, în mare parte, am semnat cu Universitatea.

- Bogdan Mitrea, fundaș CSU Craiova

9 meciuria bifat Bogdan Mitrea în 2022/2023 la Sepsi, înaintea transferului la CSU. Are și un gol marcat

Jefferson, probleme cu impresarii

La finalul meciului cu FC Botoșani, întrebat cam de câți jucători ar mai avea nevoie, Rădoi a precizat că-și dorește încă două, trei achiziții: „CFR și FCSB, contracandidatele noastre la titlu, au transferat mult, au câte două echipe la dispoziție. Chiar dacă joacă și în grupele Conference League, pot face față pe toate fronturile”. 

Achiziția unuia dintre jucătorii vizați, brazilianul Jefferson, a intrat însă în impas. Jucătorul a venit în Bănie, joia trecută a efectuat vizita medicală, dar, din informațiile Gazetei, au apărut probleme cu impresarii sud-americanului. Se pare, de natură financiară

5 transferuria făcut CSU în această vară: Raul Silva, Ivan Martici, Sergiu Hanca, Rivaldinho și Bogdan Mitrea

Citește și alte știri din Liga 1:

L-a dat afară după 90 de minute! Rața, pe lista jucătorilor condamnați rapid de Becali

Primarul Pandele s-a săturat! Vrea să scape de doi oameni cheie de la FC Voluntari

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  31 August 2022, 11:25

Felicitari! Bine ai venit!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 August 2022, 11:06

...obiectivul este unul singur ...castigarea campionatului ...

ionutplural
ionutplural  •  31 August 2022, 09:46

Debut perfect » Bogdan Mirea sau Mitrea? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează