FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

OFICIAL Universitatea Craiova și-a prezentat ultima achiziție

Bogdan Mitrea/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
Bogdan Mitrea/ foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 14:10 / Actualizat luni, 29 august 2022 14:52

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Bogdan Mitrea (34 de ani), fundașul central transferat de la Sepsi Sf. Gheorghe.

GSP.ro anunța în exclusivitate că Mitrea s-a înțeles cu CSU Craiova, iar azi, trupa din Bănie l-a prezentat pe fostul căpitan de la Sepsi. Din informațiile Gazetei, stoperul va primi un salariu de 13.000 de euro pe lună, față de 8.000 cât câștiga la Sf. Gheorghe. Craiova i-a plătit clauza de reziliere, de 250.000 de euro.

Cu 1,5 milioane € în buzunar, Adrian Mititelu s-a dat în spectacol la TV: „Trebuia să fim pe primul loc. Se joacă multă țurcă, dar fotbalul va învinge”
FCU CRAIOVA 1948
Cu 1,5 milioane € în buzunar, Adrian Mititelu s-a dat în spectacol la TV: „Trebuia să fim pe primul loc. Se joacă multă țurcă, dar fotbalul va învinge”

Bogdan Mitrea, prezentat la Universitatea Craiova

„Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi.

Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași”, comunicat Universitatea Craiova pe Facebook.

Bogdan Mitrea, prima reacție după ce a semnat cu CSU Craiova

Internaționalul român a oferit prima reacție după ce a semnat și a oferit prinipalul motiv pentru care a ales CSU Craiova.

„Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie”, a transmis Mitrea, conform sursei menționate.

Bogdan Mitrea a venit să fie titular la Craiova

Gruparea din Sfântu Gheorghe refuzase prima ofertă a Craiovei, în valoare de 100.000 de euro, însă clubul lui Rotaru a plusat și a achitat clauza de reziliere de 250.000 de euro a lui Mitrea.

Bogdan Mitrea, fotbalist pe placul lui Mirel Rădoi, are șanse mari să intre direct în primul „11” al alb-albaștrilor. Pe acel post, fostul selecționer îi are la dispoziție Raul Silva, brazilianul transferat în această vară, dar și pe Găman și Papp. 

Primul revine după o accidentare, în timp ce Paul și-a compromis șansele de a mai prinde un loc de titular după gestul din play-off-ul Conference League, când a fost eliminat dintr-un motiv stupid la pauza primei manșe cu Beer Sheva.

Citește și alte știri din Liga 1:

Nicio vedetă de la FCSB nu a scăpat: „Dacă-i luăm individual pe cei mai importanți jucători, lucrurile nu sunt în regulă”

Paradoxul Petrolul » Dominată categoric, dar pe locul 4 în SuperLigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
calinescu_
calinescu_  •  29 August 2022, 19:53

RADOI NU PRINDE PLAY OFFUL....!!!! MITITEII O SA-I DEPASEASCA ....!!!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 August 2022, 17:09
Postat de Iulius_45 pe 29 August 2022, 16:22

Ce profesionisti sunt jurnalistii de la acest ziar! Ca sa vezi! Mititelu nici nu a oficializat vanzarea lui Compagno la FCSB, iar GSP-ul l-a dat ca si vandut de doua zile. In schimb, cei de la Universitatea Craiova au anuntat oficial acum o ora ca l-au achizitionat pe Bogdan Mitrea, iar GSP-ul abia acum da stirea. Mai, mai, ce simpatici sunteti!!!:)))

Mititelu e groparul Stiintei? Mincinosul ala de vinde tot inainte de retrogradare?

Iulius_45
Iulius_45  •  29 August 2022, 16:48
Postat de 1.fcu pe 29 August 2022, 16:03

Univerotarutatea :))))

ai vrut sa faci si tu o anecdota rasuflata. Nu ti-a iesit. Ia vezi, *** suna mai amuzant?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează