FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany a dezvăluit motivul plecării lui Rednic: "Tot vestiarul a dorit asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 11:40

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să îl demită pe Mircea Rednic.

“Atunci cînd vestiarul îţi cere în mod imperativ să schimbi antrenorul, nu ai cum să nu iei această decizie. Nu Cadu a contribuit la această decizie, ci tot vestiarul.

Ne-am gîndit la Petre Grigoraş pentru că este un antrenor care a făcut o treabă bună, ne-am gîndit să luăm un antrenor cu experienţă în campionatul nostru şi el a fost cap de listă.

Aşa cum avem o listă pentru jucători pe următorii doi, trei ani, aşa avem şi pentru antrenori”, a spus Arpad Paszkany pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2013, 20:53
Postat de valentiino pe 12 August 2013, 16:16

d-le Arpi..dezvolta un pic subiectul.....de ce nu l-a mai vrut vestiarul ???? era dur la antrenamente ??? nu era prieten de sprit cu jucatorii ??? era paralel cu fotbalul si nu avea idei tehnico-tactice ?? vorbea alta limba si baietii nu aveau translator ?? mirosea urat pe langa el ??? nu-l saluta el primul pe d-nul cadu ?? avea freza pe partea stanga si ar fi trebuit pe dreapta ??? poate ne lamuriti si pe noi care este modelul de antrenor care il vrea vestiarul ????

Ei n-o fi fost *tot* vestiarul.Trei fraze ..un *articol.* Si da-i ..comentarii...

mihaienache
mihaienache  •  13 August 2013, 06:19

ungur m..st din cauza lui cadu ai mazilit toti antrenorii care au adus glorie si bani in buzunarele tale...f m m ar trebui sa ajungi langa gigi la jilava

mixy
mixy  •  12 August 2013, 23:49

sunt cfr-ist , dar pot spune " pa " locurilor 1-7 . Asta e , daca conducerea o da in balta .

Vezi toate comentariile (59)
Comentează