FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paszkany aduce antrenor nou doar la iarnă » Alin Minteuan e Cîrţu II

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

CFR vine în Ghencea cu Alin Minteuan pe bancă, care a glumit ieri: "Sînt născut în aceeaşi zi cu Sorin, s-ar putea să am probleme cu autocontrolul".

Fără o variantă viabilă pe banca tehnică, oficialii lui CFR Cluj i-au dat echipa pe mînă secundului Alin Minteuan în ultimele patru meciuri ale sezonului, trei în campionat şi cu AS Roma în Liga Campionilor. "Nu se pot face foarte multe schimbări în echipă pentru meciul cu Steaua. Mulţi resimt oboseala, deci vor fi unele modificări. Vreau determinare la meciul cu Steaua, băieţii să arate că au valoare şi orgoliu", a explicat ieri Alin Minteuan.

Fostul secund al lui Mandorlini şi Cîrţu speră să dea lovitura . "Dacă mă aşteptam la această decizie? Sînt pregătit pentru orice situaţie. Cîrţu a plecat, iar eu trebuie să-mi fac datoria faţă de club. Voi rămîne în funcţie pînă la finalul campionatului!", este convins Minteuan, care şi-a permis să facă şi o glumă: "Dacă mă vor lăsa şi pe mine nervii cu Steaua? Sînt născut în aceeaşi zodie, chiar în aceeaşi zi cu Sorin, deci s-ar putea să am unele probleme cu autocontrolul!".

"Minteuan are toată încrederea noastră. Îi ştie cel mai bine pe jucători, ne-a fost alături în aceşti ani şi mi se pare cel mai indicat în acest moment"
Arpad Paszkany, patron CFR

10 antrenori a avut CFR Cluj în ultimii 6 ani, de cînd au revenit în Liga 1


UEFA deschide anchetă

Ieri, UEFA a anunţat pe siteul oficial că a deschis o anchetă după gestul lui Cîrţu în meciul cu Basel (0-1), cînd a spart geamul de plexiglas al băncii de rezervă. Fostul antrenor al clujenilor a delcarat ieri că e normală despărţirea de CFR: "N-am nici un resentiment nici pentru Paszkany sau oricine de la CFR Cluj. Nu le port nici o pică, e o decizie normală, realistă. Aşa mi-a fost scris să fie la Cluj, accept şi viaţa merge înainte. Asta e soarta mea, o duc, fără probleme".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
montgomerry
montgomerry  •  26 Noiembrie 2010, 11:47

Noi, prostii care inca va mai citim, asteptam scuze din partea voastra, domnilor jurnalisti? de la trustul intact. Vad ca acum alunecati si mai mult, pe alta panta, Laca se contreaza cu Mimi, Dinamo cumpara mult si ieftin. Dar de la voi trebuie sa ne asteptam la orice. Pacat ca nu mai apar si alte ziare de sport, ca de voi ne-am lamurit.

paulirimia
paulirimia  •  26 Noiembrie 2010, 11:24

Bai muceo , n-ai bagat de seama ca este iarna ?????????????

alpin
alpin  •  26 Noiembrie 2010, 07:59

alex7786, tu mai crezi in Mos Craciun?!? Mai crezi ce scrie fitzuica asta?!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează