FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL 2-0

Paszkany cere presei să facă denunţ penal: "Sesizaţi organele statului dacă a fost blat"

Aşa arată prima pagină a Gazetei de azi
Aşa arată prima pagină a Gazetei de azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 20:19

Arpad Paszkany vrea să se dovedească în instanţă că CFR Cluj - Oţelul 2-0 a fost un meci care s-a desfăşurat corect. Patronul liderului cere presei să facă un denunţ, acesta reprezentînd modul în care ziarele şi-ar asuma responsabilitatea celor scrise, în viziunea sa.

"Cei care spun că a fost blat să sesizeze organele statului! Dacă nu o fac, înseamnă că sînt nişte caractere de rahat. Trebuie să-şi asume responsabilitatea celor afirmate.

Îi somez public să depună un denunţ penal în termen de 5 zile. Dacă se demonstrează că a fost ceva necurat, eu retrag clubul din prima divizie", a spus Paszkany.

Pagina 1 de azi a Gazetei Sporturilor este o ironie la adresa blatului CFR - Oţelul! De ce? Pentru că de ani de zile nu s-au văzut scene atît de ridicole pe stadioanele noastre ca la acest meci, cîştigat de CFR, acasă, cu 2-0.

Oţelul nu a ştiut cum să piardă şi, pînă la urmă, oaspeţii s-au dat la o parte din zid în momentul execuţiei. Gălăţenii n-au avut nici măcar un şut pe poartă, ceea nu s-a întîmplat nici cînd au jucat împotriva lui Manchester. Citeşte aici amănunte!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (127)
bumitos
bumitos  •  02 Aprilie 2012, 03:53
Postat de 14mai1948 pe 28 Martie 2012, 19:50

cum iti explici ca echipe gen barcelona ,este in spatele realului cu 8 puncte ,mancester city cheltuie pt a lua campionatul prin achizitii cit are liga 1 buget,celsea tot asa si an de an se investesc sume mari in echipa si nu ia campionatulnici una, la noi vine una din liga a 2a ia in imediat ia campionatul de 2 ori in 4 ani si in al coincilea iar este pe primul loc contestata aproape de toata suflarea fotbalistica ,contestata si banuita de jocuri murdare ,locul vostru, daca ati juca cinstit ar fi locul de anul trecut pe 10,nimeni in lumea asta nu a luat campionate in 4ani in prima liga de 2 ori si conduce in al 5lea rusinos de banuita,se investesc sume colosale si nu se ia la 2 ani campion

Cum iti explici .. ce anume? Ca Barcelona e in spatele Realului? Pai ia compara tu , investiile celor doua echipe, nu cumva sunt asemanatoare? Sau daca nu ma insel, Realul parca a facut ceva investitii mai "puternice" in ultimii 2 ani ? MAN City? Un club gen Steaua! Se investeste, insa cum? Fara cap. Chelsea? Un fel de Dinamo! Se bat pt campionat de..cand ii stiu :) Si cine ma rog sunt in fata lor? Otelul? Vasluiul? Nu tipule! MAN U iti zice ceva? Arsenal poate? Echipele astea nu fac investitii? Esti un zero barat apropo. Lasa-te de "pareri" si "analize". In fine, mai pune-ti voi botul la aberatiile GSP-istilor, si o sa va numiti in curand "Becaliati"

saviola2_8
saviola2_8  •  30 Martie 2012, 07:17
Postat de pityiri_palko pe 29 Martie 2012, 14:27

Agramat esti tu, incultule. Pentru tine s-ar potrivi elementara (cu cei sapte ani de acasa, ca nici pe alea nu le ai).

am scoala mai multa decat ai tu, ma-ta, tac-tu si toate rudele voastre:) pe verificate daca vrei ungayrian incult:)))

pityiri_palko
pityiri_palko  •  29 Martie 2012, 14:27
Postat de saviola2_8 pe 29 Martie 2012, 13:15

cat ti-a dat arpy agramatule? hai ca-ti dau eu dublu daca dai o tura pe la scoala si daca nu ne mai plictisesti cu ineptiile caracteristice unui ungayrian platit.

Agramat esti tu, incultule. Pentru tine s-ar potrivi elementara (cu cei sapte ani de acasa, ca nici pe alea nu le ai).

Vezi toate comentariile (127)
Comentează