FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL 2-0

Stan şi Mureşan » Vezi cum ironizează ziarul Blatul!

Aşa arată prima pagina din Gazeta de astăzi +3   FOTO
Aşa arată prima pagina din Gazeta de astăzi

Articol de - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 09:14

Pagina 1 de azi a Gazetei Sporturilor este o ironie la adresa blatului din ultima etapă! De ce? Pentru că de ani de zile nu s-au văzut scene atît de ridicole pe stadioanele noastre ca la CFR Cluj - Oţelul 2-0. Oţelul nu a ştiut cum să piardă şi, pînă la urmă, oaspeţii s-au dat la o parte din zid în momentul execuţiei. Gălăţenii n-au avut nici măcar un şut pe poartă, ceea nu s-a întîmplat nici cînd au jucat împotriva lui Manchester.

Gazeta revine azi pentru a analiza acest blat.

Şefii fotbalului nu au văzut nimic suspect la CFR - Oţelul 2-0, partida care a scandalizat Liga 1. "Meci corect, curat, normal!", a fost reacţia generală.

Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, şi observatorul Emeric Dembrovschi n-au văzut nimic suspect la jocul de luni seară.

Parodia de luni, din Gruia, nu le-a ridicat nici un semn de întrebare conducătorilor fotbalului românesc. Boss-ul LPF, Dumitru Dragomir, a fost categoric: "Dom'le, chiar m-am uitat cu interes şi mi s-a părut un meci cît de poate de corect şi normal. Ce mă interesează pe mine că Oţelul n-a fost în stare să aibă un şut pe poartă?! Nu vreau să intru în nici un fel de discuţii şi speculaţii".

La rîndul său, observatorul jocului, fostul mare internaţional Emeric Dembrovschi (66 de ani), a văzut o confruntare pe viaţă şi pe moarte! "Eu nu am voie să dau nici un fel de declaraţie referitoare la meci, dar, ca să vă faceţi o idee, vă spun atît: a fost un joc aprig disputat, curat, iar reacţiile rivalilor clujenilor de după terminarea întîlnirii sînt tendenţioase. Ardelenii au jucat bine din punct de vedere tactic şi au cîştigat şi pentru că Galaţiul a trebuit să facă trei schimbări din cauza accidentaţilor", a declarat cel mai bun jucător al României la Mondialul din 1970.

"Mi-e greaţă, ziarele sînt partizane"
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a comentat ieri suspiciunile presei vizavi de partida din Gruia. "Cînd am văzut modul în care au abordat cele două ziare de sport acest joc mi s-a făcut greaţă. De fapt, e logic să fie aşa deoarece jurnaliştii aceia sînt din Bucureşti, ţin cu anumite echipe, iar ziarele sînt partizane. Apără interesele unor formaţii ce şi-au cîştigat mare parte din trofee în perioada comunistă", a spus Mureşan la sport.ro.

Cum arată un blat în viziunea steliştilor
În urmă cu două săptămîni, după ce şi meciul U Cluj - Steaua 0-1 a ridicat semne de întrebare, secundul de atunci al roş-albaştrilor, Eduard Iordănescu, a explicat cum se joacă într-un blat. "În nici un caz nu se fac verticalizări, nu apar multe ocazii, se mizează mult pe o posesie prelungită la mijlocul terenului", a spus Iordănescu jr. într-o intervenţie la Contraatac, pe GSP TV. Descrierea lui Edi pare o caracterizare aproape perfectă a ceea ce s-a jucat în CFR - Oţelul 2-0.

"Sîntem mereu acuzaţi de fel şi fel de lucruri. Chiar nu mai suport, am luat decizia să nu mai mă uit deloc la TV" (Gabi Mureşan, mijlocaş CFR)

"Felicitări CFR-ului că şi-a găsit nişte proşti în Liga 1 şi cîştigă fără probleme unele partide. M-am convins şi de marele corect şi onest Dorinel Munteanu. O ruşine de meci!" (Ioan Becali, impresar)

"Dacă aş comenta, aş da apă la moară tuturor nesimţiţilor din fotbalul românesc. Cei care ne atacă sînt nişte frustraţi, nu suportă gîndul că o echipă amărîtă a ajuns la milioanele din Champions League" (Marius Stan, director general Oţelul)

"La lovitura liberă din care s-a făcut 1-0, zidul gălăţenilor s-a mutat de la Oituz la Siret!" :) (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"CFR nu impresionează prin joc, dar are o forţă aparte" ;) (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

468034-caseta-otelul.jpg

Citeşte aici reacţia lui Didi. Fostul jucător al CFR Cluj şi actualul fotbalist al gălăţenilor neagă că ar fi făcut blat cu CFR: ”Nu sînt blatist, merg cu inima curată la biserică”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (379)
ionut_gl
ionut_gl  •  29 Martie 2012, 15:44

a iesit bine blatul,cfr campioana!!!fortza otelul!!!

jerolly
jerolly  •  29 Martie 2012, 12:31
Postat de mariuspc pe 28 Martie 2012, 17:51

Oaie poti sa behai tot ce vrei noi nu mers sa cumparam meciurile cu valiza.Asa ca behaie la alta masa ca nu avem marunt.

Sa inteleg ca nu prea le ai cu limba romana :))

sabben
sabben  •  29 Martie 2012, 00:21

hahahahaha :)) Miticilor, atentie la fiecat, mai. Aveti probleme serioase cu invidia :)) Hai bagati mare, ca aceasta campanie aduce mai multi fani de la echipele din Transilvania de partea CFR-ului! Multumim! :))) Sunteti asa penibili, asa frustrati :)) Muhahahaha! Multumesc, Doamne, ca m-am nascut in Transilvania, si nu in satul bucuresti :)

Vezi toate comentariile (379)
Comentează