FOTBAL  »  Superliga  »  CE N-A REUŞIT GIGI A REUŞIT PASZKANY

Paszkany e mai "şmecher" decît Gigi Becali » Cu ce l-a depăşit pe patronul Stelei

Paszkany şi-a lansat la nivel naţional televiziunea Transilvania Channel
Paszkany şi-a lansat la nivel naţional televiziunea Transilvania Channel

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 17:00

Gigi Becali s-a luptat ani de zile să obţină licenţa de la CNA pentru televiziunea pe care voia să o lanseze, dar fără succes. Ce n-a reuşit patronul Stelei a obţinut Arpad Paszkany, finanţatorul echipei CFR Cluj

CNA a analizat şi aprobat, în şedinţa de joi, solicitarea societăţii Someş Media Trust SRL din Cluj Napoca de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit televiziunii Transilvania Channel. Asociatul unic al societăţii Someş Media Trust SRL este Arpad Paszkany.
Transilvania Channel deţine şi o licenţă de difuzare prin cablu, primită în septembrie 2007, iar postul a fost autorizat de CNA în 2008. Până în prezent postul a emis la nivel regional.

Transilvania Channel difuzează producţie proprie (75%), producţii ale altor producători (10%) şi retransmite emisiunea "Uzina de dume" a postului Radio Impuls (15%). Jumătate din grilă este ocupată de programe de informare, 30% - programe de divertisment şi alte tipuri de programe, 10% - programe educative, culturale şi religioase, 5% - filme - şi 5% - publicitate.

Gigi Becali n-a reuşit să-şi ducă la bun sfîrşit proiectul de lansare a propriei televiziuni, pe care voia să o numească "Becali TV". patronul Stelei plănuia ca postul său să dedice o oră pe zi Stelei. Grila de programe ar fi mai fi cuprins spectacole de teatru, filme clasice, talk-showuri politice, emisiuni educative cu tineri şi despre tineri, dar şi slujbele de duminică.  Filmele violente şi care conţin nuditate aveau interzis la Becali TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
sandubrad7
sandubrad7  •  04 Noiembrie 2011, 16:24

Va astept ''In spiritul fotbalului'' - sandu7.blogspot.com

voicu_p
voicu_p  •  04 Noiembrie 2011, 13:14

paskany ii matematician, a terminat facultatea de matematica, in cluj toata presa este prouniversitatea mai ales doua fituici de toata jena, ziua de cluj si foaia transilvana care scriu minciuni la adresa lui cfr iar la u umfla si prezinta nereal lucrurile. azi a aparut un sondaj ires f interesant din suporterii care merg la fotbal 7% sunt cu cfr, dinamo2 1%, asta zice multe in ardeal cfr 9.3 % dinamo 2 pe nicaieri, a se vedea acest studiu ca merita, cfr la nivel natrional este ca suporteri langa craiova ,timisoara si rapid , asa ca mucles de acum

elsopotyi
elsopotyi  •  04 Noiembrie 2011, 10:49

BRAVO DOMNULE PASKANYI.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează