FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 0-4

Paszkany pune presiune: "A fost cel mai bun meci al nostru, dar sîntem departe de forma dorită"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 00:42

Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, şi-a felicitat elevii pentru victoria la scor din deplasarea de la Galaţi, de pe terenul campioanei (4-0).

Finanţatorul din Gruia spune însă că jucătorii mai au mult de muncit ca să-şi atingă adevărata valoare şi îi promite lui Adrian Porumboiu o înfrîngere la fel de drastică în meciul de săptămîna viitoare.

"Ca joc, mă bucur pentru rezultat. Victoria i-au dedicat-o lui Ronny, sper să fie o victorie care să dea moral echipei pentru partidele următoare, şi pas cu pas să atacăm locurile fruntaşe din clasament. Speram într-o victorie la Galaţi, dar nu ştiam cu ce scor va fi.

Jucătorii ştiau că am pierdut 6 puncte în primele cinci meciuri, cînd trebuia să avem punctaj maxim, şi ştiam că orice alt rezultat ne îndepărta de obiectiv. A fost cel mai bun joc, şi chiar împotriva campioanei! Trebuie să închegăm o echipă care să aibă aceeaşi valoare ca individualităţile care o alcătuiesc. La Weldon se vede experienţa, e un jucător de super clasă, din toate punctele de vedere", a zis Arpad Paszkany la Fanatik Show, pe Digisport.

Finanţatorul clujenilor nu l-a uitat nici pe Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, care declarase înaintea meciului că va fi blat. "Şefii fotbalului românesc ar trebui să se ocupe de declaraţiile domnului Porumboiu. Meciul direct va fi la fel de amical ca această partidă. Mi-aş dori mult să fie un rezultat la fel de amical", a mai spus Paszkany.

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 în meciul cu Oţelul, de la Galaţi. Pentru clujeni au marcat: Ronny (1), Bastos (57), Weldon (74) şi Hora (90)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
agentel
agentel  •  10 Septembrie 2011, 13:13

Cel mai bun joc in fata campioanei si a viitoarei retrogradate.Intra-adevar,se vede schimbarea in bine la CFR in urma transferurilor-numai la noi nu s-a putut-dar victoria in fata unei echipe ca Otelul nu este concludenta.Vom fi ciuca batailor dupa cum se prezinta echipa in acest moment.Adevarata fata a CFR-ului se va vedea in meciul cu Vaslui.Succes

double07
double07  •  10 Septembrie 2011, 13:04
Postat de cfrclujole pe 10 Septembrie 2011, 12:22

Este cat se poate de clar ca avem o echipa valoroasa mai trebuie lucrat putin la omogenizarea lotului apoi vom fi o echipa puternica si greu de invins! Forta CFR!

Beto si cu Weldon mi-au placut, e clar ca sunt 2 fotbalisti valorosi.

cfrclujole
cfrclujole  •  10 Septembrie 2011, 12:22

Este cat se poate de clar ca avem o echipa valoroasa mai trebuie lucrat putin la omogenizarea lotului apoi vom fi o echipa puternica si greu de invins! Forta CFR!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează