FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL MORȚII LUI EKENG

CAZUL EKENG / STUPOARE la audieri! Asistentul care l-a dus pe Ekeng la Spital, despre fotbalistul decedat: "Bag p** în fața lui de negru, mă doare în p** că a murit!"

Ștefan-Răzvan Badea, încercuit în imagine, în timp ce ajuta la transportarea lui Ekeng în ambulanță +2   FOTO
Ștefan-Răzvan Badea, încercuit în imagine, în timp ce ajuta la transportarea lui Ekeng în ambulanță

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 20:02

Azi, la al 5-lea termen din procesul în care medicul de pe Ambulanța PULS care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng e acuzat de ucidere din culpă, audierea asistentului acesteia, Ștefan-Răzvan Badea, 32 ani, a scos la iveală un episod greu de reprodus în cuvinte.

  • articol de Sebastian Culea, Răzvan Luțac și Alexandru Mone.

Chemat la audieri în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2, Ștefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei fotbalistului decedat pe 6 mai 2016, de ce a folosit cuvinte triviale și rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten. Judecătorul a considerat că întrebarea nu are legătură cu speța.

Asistentul a fost întrebat din nou de jurnaliști, la final, dar a ales să nu răspundă. 

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma "bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

Tot la audierile de azi, asistentul Ștefan-Răzvan Badea a șocat cu o altă afirmație: "Nu știu cum se folosește un defibrilator". (DETALII AICI)

În dosarul în care Mihaiela Duță e acuzată de ucidere din culpă, a mai fost audiat și Sergiu Hanca ( Dinamo), jucător aflat în preajma lui Ekeng în momentul în care fotbalistul s-a prăbușit pe gazon în meciul Dinamo - Viitorul 3-3. Detalii AICI.

Mijlocașul de 26 de ani avea să moară în aceeași seară la Spitalul Floreasca.

Cazul morții lui Ekeng

TRASEUL DOSARULUI

  • 7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă
  • 6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei
  • 7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza
  • 8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată
  • 12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală
  • 26 septembrie 2018 - Mihaiela Duță e așteptată în fața instanţei Judecătoriei Sectorului 2

CUM A MURIT EKENG

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  12 Ianuarie 2019, 12:28

De cand si pana cand au ajuns ***, asistenti in romania ? ? ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1788161314734333
Dzeco Marco  •  12 Ianuarie 2019, 12:26

Ce pretentii poti sa ai de la un asistent care intreaga viata traieste din pomenile pacientilor ? ? ? Nu e vorba de rasism, este vorba despre un *** care crede ca daca pleaca zilnic cu 500 de lei spaga de la locul de munca este Dumnezeu pe pamant !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2019, 15:54

"În dosarul în care Mihaiela Duță e acuzată de ucidere din culpă, a mai fost audiat și Sergiu Hanca ( Dinamo), jucător aflat în preajma lui Ekeng în momentul în care fotbalistul s-a prăbușit pe gazon în meciul Viitorul - Dinamo 3-3. Detalii AICI." - schimbati bai fecesebistilor ambalatori de peste, ordinea meciului.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează