FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine Patrick Petre la Dinamo? Mircea Rednic a dat răspunsul

Patrick Petre / Sursă foto: Arhivă GSP +8   FOTO
Patrick Petre / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 17:15 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 18:06

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, nu a stat pe gânduri în momentul în care un jurnalist l-a întrebat la conferința de presă de astăzi dacă ar dori să-l aducă înapoi la echipă pe mijlocașul Patrick Petre (24 de ani).

Ultima oară la Dacia Brăila, echipă care se va dezintegra din cauza problemelor financiare, fiul lui Florentin Petre e în căutarea unei noi aventuri. Totuși, Mircea Rednic exclude varianta ca Petre jr. să revină în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic se ia de un jucător: „Asta m-a deranjat cel mai tare” + Explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”
DINAMO
Mircea Rednic se ia de un jucător: „Asta m-a deranjat cel mai tare” + Explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”

Mircea Rednic, răspuns categoric: „Nu a fost aici Patrick Petre?”

Păi nu a fost aici Patrick Petre? El nu s-a impus acolo la echipa lui... E un jucător cu calități. 

Ca el mai am în echipă jucători cu calități, dar nu au reușit să și le exprime. Ei au nevoie de timp, de răbdare, au nevoie ca în jurul lor să fie jucători cu experiență, jucători buni. Pentru moment noi încă facem căutări”, a spus Mircea Rednic, în timpul conferinței de presă de astăzi

Patrick Petre era considerat marea speranță a lui Dinamo

Jucător important la grupele de copii juniori ale „câinilor”, Patrick Petre a făcut rapid pasul spre echipa mare. Pe 7 noiembrie 2014, la doar 17 ani, pletosul adolescent Petre înscria primul său gol în Liga 1, într-un Dinamo - Viitorul 2-3. Câțiva ani mai târziu, în 2017, marca împotriva FCSB-ului, într-o semifinală de Cupa Ligii. Reușită care, până acum, a rămas punctul cel mai de sus al carierei lui Petre junior.

4 goluriîn 25 de meciuri a reușit Patrick Petre pentru Dinamo, în toate competițiile

5 echipeși-a trecut Patrick Petre în CV: Dinamo, Sepsi, Poli Iași, Farul și Dacia Unirea Brăila

Patrick Petre este cel mai talentat jucător pe care l-am văzut eu în ultimii 10 ani, la Dinamo. Asta e părerea tuturor care l-au văzut la juniori pe Patrick. A avut șansa să debuteze, să aibă continuitate, nu știu ce s-a mai întâmplat după aceea. Au fost și multe răutăți vizavi de el, din presă, din club” 

- Gabriel Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, în februarie 2020, la GSP Live

FOTO. Aventura lui Patrick Petre la Dinamo, în 10 imagini

+4 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mircea Rednic se ia de un jucător: „Asta m-a deranjat cel mai tare” + Explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”

Mircea Rednic le ia apărarea fanilor după incidentele de la meciul cu Mioveni: „Se mai întâmplă. Sunt și ei la limită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  19 Decembrie 2021, 22:37

Eterna speranta

22robert03
22robert03  •  19 Decembrie 2021, 19:39

Mare speranta la pacanele

redbuldog
redbuldog  •  19 Decembrie 2021, 18:56

Dah Mirciulica,la fel ca Patrick,au mai fost la Dinamo si I.Gheorghe,Tarcoveanu,Dobrosavlevici si multi altii,care joaca la alte echipe,dupa ce-au fost ,,exilati" din vari motive de club..!Se pare ca aceasta degringolada paguboasa,va continua si in noul tau mandat,sau poate ne inselam..!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează