FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic se ia de un jucător: „Asta m-a deranjat cel mai tare” + Explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”

Mircea Rednic // FOTO: Imago
Mircea Rednic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 13:19 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 13:34

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Farul (luni, de la 20:30) și a vorbit despre jucătorii care au plecat în aceste zile de la Dinamo.

Fundașul dreapta Petar Gluhakovic și portarul bulgar Plamen Iliev au plecat deja de la Dinamo, iar antrenorul a explicat ce s-a întâmplat cu cei doi. În plus, „Puriul” a avut o serie de declarații dure la adresa lui Iliev, pe care l-a acuzat pentru gafele făcute în meciurile cu Chindia (1-0) și CS Mioveni (1-2).

Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!
FCSB
Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!

Mircea Rednic explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”

„Au plecat jucători. S-au făcut ceva greșeli în contract. Notificarea a fost făcută pentru data de 15 decembrie, dar ultimul meci e pe 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificarea să mai fie concentrați să joace. Decizia a fost de comun acord ca ei să plece. Oricum nu-i opream.

Iliev? A fost o decizie luată în primul rând de el. Știam de acum o lună, când am avut o ședință la club, că el a decis să nu mai rămână. Eu am fost corect cu toți jucătorii. Cine a jucat bine a continuat. În ultimele două jocuri a făcut greșeli. Când nu asculți de antrenorul tău... Antrenorul de portari i-a zis să nu iasă din poartă dacă nu e sigur. Cu Mioveni, a ieșit în minutul 90 la o fază unde nu avea de ce să riște. 

Ce m-a deranjat foarte tare a fost că a luat-o spre vestiar și a intrat în duș, în loc să se ducă cu grupul la galerie după meci. Nu știu dacă a făcut o criză. Cât am fost eu nu a făcut nicio criză. Ai mei fac crize după ce ies din cabină sau în vestiar. Ai mei nu fac crize pe teren, în minutul 90... Trebuie să faci o criză pentru evoluția ta. Cu băiatul ăsta s-au făcut ceva sacrificii financiare”, a spus Mircea Rednic în conferința de presă.

Rednic face curățenie la Dinamo

În altă ordine de idei, Gluhakovic și Iliev nu sunt singurii jucători de care Dinamo se desparte în această perioadă. Antrenorul Mircea Rednic are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu.

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilatereal, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Dintre ei, doar Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”!

Astfel, dintre cei 15 jucători sosiți în ultimele două „ferestre" de mercato, vor continua cu Dinamo Torje, Itu, Espinosa, Carp și Kainourgios.

VIDEO Marin Barbu comentează situația de la Dinamo: „Mulți fotbaliști vor refuza să mai vină acolo”

Citește și: 

Ianis Zicu, scos din sărite de Dinamo: „E haotic tot ce se întâmplă acolo!”

Ilie Dumitrescu, revoltat de incidentul dintre fanii lui Dinamo și Deian Sorescu: „Asta e marcă înregistrată România”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
creeperno115
creeperno115  •  19 Decembrie 2021, 22:36

Da afara toate cartitele

dd_696
dd_696  •  19 Decembrie 2021, 17:54

Bravo, Mircea! Inlatura putregaiurile si ai rabdare si putere incat sa reusim!

tororosso
tororosso  •  19 Decembrie 2021, 17:32

Strâmbul ! zice că sau făcut niște greșeli în contracte, dar oare cine ia adus ? mătăluță via Luana . Aduci alți , alte comisioane și probabil îți vei cumpăra un alt Bentley Bentayga iar Luana un Porsche Panamera Plug-in Hybrid. Trai pe vătrai ! să tot trăiești pe la Dinamo .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close