FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA

Patron thailandez pentru MAN CITY

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2007 00:00

Realitatea TV / Asia se implica in razboiul rece din Premier League. Dupa ce americanii au hotarat sa se lupte cu Abramovici pentru cucerirea Angliei, acum si asiaticii sunt atrasi sa investeasca in Insula. Fostul prim ministru thailandez Thaksin Shinawatra este foarte aproape de a cumpara pe Manchester City, dupa ce in urma cu trei ani a fost refuzat de Liverpool.

Thaksin Shinawatra a incercat in trecut sa preia pe Liverpool si Fulham, fara succes insa. De aceasta data, fostul premier al Thailandei este la un pas sa devina patron in Albion.

Membrii consiliului de administratie de la Manchester City au acceptat oferta de 162 de milioane de dolari si le recomanda acelasi lucru si actionarilor. Fanii au insa motive de ingrijorare. Thaksin a fost indepartat de la putere in septembrie 2006 in urma unei lovituri de stat si este acuzat de coruptie de noua administratie Thailandeza.

Proprietatile fostului premier din Thailanda au fost confiscate, iar o eventuala arestare a sa ar duce la un colaps financiar pentru clubul englez. Daca va prelua pe Manchester City, Thaksin va intra in rindul patronilor straini din Premier League, pritre care se numara rusul Roman Abramovic la Chelsea, americanii Glazer la Manchester United sau egipteanul Mohamed Al Faed la Fulham.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează