FOTBAL  »  Superliga  »  EDITORIAL

Patroni români, atenţia la mine!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 17:19

Lumea celor de la Aston Villa a fost zguduită serios de meciul cu Chelsea, pierdut incredibil cu 8-0. Dacă rolurile ar fi fost inversate cu orice echipă din România, după fluierul de final, din lotul existent nu ar mai rămas nici măcar femeia de serviciu.

În schimb, lecţia de fotbal şi caracter a fost servită ca la carte, însuşi de patron. "Nu-i nimic! Sînt convins că antrenorul şi băieţii se simt foarte rău după înfrîngere, dar vom reveni". Cum? Aşa simplu? Pînă şi cei mai mari rivali ai lor ar trebui să plece capul şi să le întindă mînă în semn de respect. Ba chiar mai mult, poate că Chelsea ar trebui să facă o cerere la FA să mai reducă puţin din numărul de goluri înscrise.

Ca treaba să fie treabă şi englezul, englez, fanii şi-au anunţat suportul faţă de echipă. Da! Fanii lui Aston Villa au spus că îşi susţin jucătorii şi antrenorii după înfrîngerea umilitoare, cea mai grea din istoria clubului, după întîlnirea cu Chelsea. Cîţi suporteri români ar fi zis măcar "Asta e..."? Nu... la noi e nevoie de injurii, de vandalizarea stadionului, presiuni la antrenament şi decapitări pentru a fi mulţumiţi patronii şi susţinătorii echipelor.

Domnilor, să învăţăm puţin din lumea celor mari. Să copiem măcar, dacă de însuşit nu putem. Totul poate fi asimilat dacă există un lider care să dea exemplele potrivite. Un conducător care să-şi protejeze propria echipă, nu să lovească în ea de parcă ar băga altcineva banii.

Patroni şi suporteri români, este momentul unei schimbări pentru un fotbal mai bun!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează