FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - ASTRA, DUMINICĂ, 17:00, LOOK PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Patronul Botoşaniului şi-a ironizat echipa: "Dacă nu ne dă Astra 3-0, mă îmbăt!" :D

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 20:32

După două înfrîngeri la trei goluri diferenţă, patronul Valeriu Iftime şi-a ironizat echipa, despre care crede că "e cea mai slabă din campionat"


Deşi îşi propusese să ajungă la meciul de la Ploieşti, cu Petrolul, pierdut de FC Botoşani cu 1-4, Iftime se felicită pentru faptul că nu a fost martor la umilinţă. "Dacă eram pe stadion, nu numai că plecam în minutul 15, ci aruncam şi prosopul, ca la box. Dacă nu ne dă Astra 3-0 în etapa viitoare, mă îmbăt! La 3-0 pentru Petrolul m-a sunat Şfaiţer de la stadion. Cred că nici el nu mai ştia pe unde e ieşirea. Apărarea mi-a plăcut cel mai mult! Eu nu înţeleg ce face Leo Grozavu, noi sîntem preocupaţi să dăm un gol, dar nu ne interesează cîte luăm", a comentat boss-ul moldovenilor.

Iftime a vorbit cu spaimă şi umor de ce se poate întîmpla în meciul de duminică, împotriva Astrei. "Cu Astra o să cerem derogare să jucăm în sistemul cu doi portari, opt apărători şi cu Marius Croitoru în atac", a încheiat oficialul.


"Sîntem mai slabi ca niciodată, nu sîntem de Liga 1, e impardonabil. Ce să facem în Liga 1? Sîntem slabi! Cred că cei mai slabi. Nu mai am nici o pretenţie"
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

7 goluri a încasat Botoşaniul în două meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:35
Postat de valiza.epo pe 05 August 2014, 10:55

Anul trecut, pe vremea asta, acest Iftime se visa ... Gigi Becali si arunca cu grenade in conducerea fotbalului de la noi. Am spus atunci ca Botosaniul va plati pentru prostioarele lui. Si a venit acea serie lunga de escuri, care va continua pana in Liga a doua! Mafia nu iarta...

aiurea. e o pura intamplare, a fost foarte cald, negrii astrei nu sunt invatati cu caldura..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:34
Postat de inexistentus pe 11 August 2014, 18:46

La perfuzie cetateanului Valeriu Iftime i s-a pus un butoi de vin pentru ca inca nu s-a trezit din euforia victoriei.

diluat cu putina tuica moldovineasca, 'ai ?>>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:33
Postat de inexistentus pe 11 August 2014, 09:07

Spitalul judetean din Botosani a internat aseara la orele 23.40 pe numitul Valeriu Iftime care a fost gasit la portile stadionului municipal in coma alcoolica, dupa ce formatia sa FC Botosani a invins cu 1-0 pe Astra Giurgiu. Vom reveni cu detalii despre starea pacientului.

..)))))))))))))) agree...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează