Comentarii (18)
parpalache
parpalache  •  30 Septembrie 2022, 13:51

La intrebarea(explicație)„Cine e Bucșaru?”-GSP nu a zis...esențialul!Individul avea o firma de construcții care- ce sa vezi-avea„prioritate”la contractele cu statul!Mai precis cu Ministerul Transporturilor-al carui ministru era guralivul...Traian Basescu!Iar dupa Basescu a fost cumnatul lui(imi scapa numele-un nume cu rezonanța ucraineana de pe la Suceava-care a sfârșit prin a fi dat in urmarire pe Interpol)!La timpul respectiv presa a scris despre „reabilitarea”de catre Bucșaru a Hotel Astoria și despre devizele naucitoare prezentate de el și aprobate de șefii MTS(de care aparținea hotelul)!De ex.un scaun costa de vreo zece ori mai scump decât in orice magazin!

corbea
corbea  •  30 Septembrie 2022, 11:23

Ca sa fii tepuit trebuie sa detii ceva , sa ai banii tai..... Toata viata nu a facut nimic, a fost un calic pe la curti bogate.... Un arivist cu spoiala de cunostinte, care mereu a trait pe spinarea altora, ca o ciuperca.... A fost slujbas in puscarie, acum culege resturile de la masa bogatului... Culmea tupeului, a ajuns sa dea lectii de moralitate si bun simt.....Rusine si nesimtire pentru cei care-l promoveaza....

Danpinalty
Danpinalty  •  30 Septembrie 2022, 08:26

i-a dat Bucsaru bucsa dar iata ce bine si-a revenit, este valet la palat si arlechin pe la emisiuni si gesepe, responsabil cu buna dispozitie

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  30 Septembrie 2022, 07:43

Bravo gesepe!!! Asta da stire din sport !! Multumim, sunteti cei mai buni !!!

nicto
nicto  •  30 Septembrie 2022, 07:38
Postat de steaua.libera pe 29 Septembrie 2022, 23:35

Bucsaru a facut parte, indiscutabil, din Mafia Portocalie si avea intrare pana sus de tot, la presedinte. Acum Mafia Portocalie s-a rebranduit prin fuziune si e Mafia Galbena. Dar asa Galbena cum e acum, s-a combinat cu Mafia Rosie si a devenit, din nou Mafia Portocalie.

breee ce mai combini culorile... despre mafia ros-albastra ce sti? la promovare sau la... B ?

legio.sud
legio.sud  •  30 Septembrie 2022, 07:14
Postat de catalin.mocanu pe 29 Septembrie 2022, 23:24

Viața i-a dat cea mai mare țeapă lui MM, nu Bucsaru. A crezut că va fi bun de ceva dar.... Țeapă! A înțeles că trebuie, pentru a supraviețui, să dea la rândul său țepe. Și l-a găsit pe Gigi Becali.

Daa client fidel nea GG !

legio.sud
legio.sud  •  30 Septembrie 2022, 07:13
Postat de steaua.libera pe 29 Septembrie 2022, 23:35

Bucsaru a facut parte, indiscutabil, din Mafia Portocalie si avea intrare pana sus de tot, la presedinte. Acum Mafia Portocalie s-a rebranduit prin fuziune si e Mafia Galbena. Dar asa Galbena cum e acum, s-a combinat cu Mafia Rosie si a devenit, din nou Mafia Portocalie.

Foarte pertinenta analiza , BRAVO !

legio.sud
legio.sud  •  30 Septembrie 2022, 07:12
Postat de realsteaua pe 29 Septembrie 2022, 23:39

Atât Unirea Urziceni cât și Oțelul Galați sau Astra Ploiești ( cum se numea atunci ) "au câștigat" campionatul pentru că trebuiau să dea din banii luați din participarea în grupele UCL. Se știa dinainte că într-o perioadă de 5 ani nu trebuie să ia campionatul o echipă din București. Când mi s-a spus am luat în derâdere iar când s-a întâmplat mi-am dat seama că fotbalul la noi a ajuns o farsă. Nu degeaba încă își mai varsă amarul Porumboiu atunci când e întrebat că a fost furată echipa pe care o patrona la acea vreme-Vaslui.

O noua schema …

adiro
adiro  •  30 Septembrie 2022, 02:27

In viața ta nu ai muncit decât la stăpân . Te-au plătit cât ai meritat .

boierasul
boierasul  •  30 Septembrie 2022, 02:10

Nici un cuvânt despre datoria lui Bucsaru către Gigi Becali???)))) La vremea respectiva toți din presa scrisa și televiziune vorbeau, dar acum ne prezintă doar o mică parte))

  • 1
  • 2
Comentează