FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Patronul Stelei aruncă bomba! Vrea să schimbe numele echipei » Primele variante pe care le-a găsit sînt amuzante :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 21:58

Gigi Becali vrea să facă pace cu cei de la MApN chiar dacă pentru acest lucru ar trebui să schimbele numele echipei. Patronul Stelei a explicat ce planuri are pentru viitorul apropiat.

"Eu l-am sunat pe Boroi, dar nu răspunde. Vreau să îi spun: 'Măi, domnul Boroi, pentru ce stau să mă cert? Eu vreau viață liniștită. Ia zi, mă, ce vrei? Vrei să schimbăm numele? Hai să schimbăm numele și gata. Hai să semnăm un contract, să terminăm bîlciul și gata, ce mai vrei altceva?' După aia o să vină cu altele și altele.

Bine, o să schimb numele, dar după ce cîștig campionatul și intru în Liga Campionilor. De ce? Ca să îi las cu pisica în curte! Becali a plătit 50 de milioane din taxe și impozite, a adus din jucători vînduți și din Europa în România 200 de milioane de euro. Ce mai vreți de la Becali, ce să mai facă? Am adus în fotbalul românesc cît toate celelalte echipe la un loc.

O să îi schimb și numele. Nu-i mai spunem nici Steaua, îi spunem Tracia, un nume românesc, normal. Sau Dacia, sau Soarele București. O să le sară lumea în cap. Nu e problemă, poți să îi schimbi numele și de 10 ori. Așa a făcut și Astra, din Astra Ploiești în Astra Giurgiu. Dacă nu ajung în Liga Campionilor, le-o dau lor. Îi schimb numele și le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot", a mai precizat Gigi Becali la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (245)
magura
magura  •  19 Noiembrie 2015, 19:28

FC *** BUCURESTI ar fi cel mai potrivit nume, iar ca rezerva, *** BUCURESTI, asta asa,ca sa fie si el bagat in seama... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  19 Noiembrie 2015, 16:15

Gigi! Te rog eu tine-te de cuvant si cedeaza echipa armatei. Ma doare sufletul cand ma gandesc sa se alege praful de ea si de toata istoria ei... dar numai asa se poate demonstra rautatea celor de la CSA. FC STEAUA BUCURESTI FARA BANII LUI BECALI SE DESFINTEAZA IN JUMA DE AN!

zizu
zizu  •  19 Noiembrie 2015, 12:41
Postat de valentinn10 pe 19 Noiembrie 2015, 11:14

sparta , zizu , daniel , niste frustrati , niste junghiuri , lasati-l bai gloabelor in pace pe Gigi ca nu-i ajungeti nici la degetul mic, prapaditilor , daca nu era el o adaugai si pe STEAUA la echipele insiruite , nenorocitule. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27

sincer...eu l as lasa in pace ,daca si ar vedea de lunul nasului,dar dupa ce e cum e mai si semnalizeaza cu toate farurile......

Vezi toate comentariile (245)
Comentează