FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI 0-1

Patronul Stelei îşi ”tăvăleşte” jucătorii după eşecul cu FC Vaslui: ”Chipciu a petrecut cu femei!”

Chipciu a făcut aseară cel mai slab meci al său la Steaua.
Chipciu a făcut aseară cel mai slab meci al său la Steaua.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 00:54

Gigi Becali l-a găsit vinovat de eşec pe mijlocaşul pentru care a plătit 1,5 milioane de euro în iarnă spre a-l transfera.

Înfrîngerea cu FC Vaslui l-a enervat la culme pe Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor explodînd la finalul partidei. Fotbalistul cel mai "tăvălit" a fost mijlocaşul Alexandru Chipciu, omul considerat vinovatul numărul 1 pentru eşec.

"Am avut benzile moarte, Tănase şi Chipciu nu au existat. Chipciu a pierdut toate mingile, cum să cîştigăm? I s-a urcat la cap că l-am lăudat. Eu credeam că e mare fotbalist, l-am chemat la Palat şi i-am dat 3.000 de euro şi el s-a distrat! Nu a mers în cluburi, să nu-l vadă presa, dar a chemat şapte femei acasă! Altfel nu-mi explic de ce nu mai poate alerga. Din cauza lui am pierdut meciul!", a tunat Becali la final.

De critici nu a scăpat nici Florin Costea: "Cum să nu dai gol din zece metri cu poarta goală? Înseamnă că nu eşti fotbalist dacă nu dai gol de acolo! El a înotat pe teren, nimic nu a făcut". Şi Răduţ a fost luat în colimator de patron: "După primele 15 minute credeam că e Messi, după aia nu a mai făcut nimic!".

"Eu am vrut alt sistem!"
Sub "înţepăturile" finanţatorului a căzut şi Mihai Stoichiţă. "Nu ăsta trebuia să fie sistemul în care să jucăm! Eu i-am spus lui Stoichiţă să jucăm 4-4-2, cu doi atacanţi şi cu un mijlocaş de creaţie, dar el n-a vrut! Dacă jucam aşa, sigur cîştigam. Mihai Costea era titular cu cîteva ore înainte de joc, dar aşa a vrut Stoichiţă să-l schimbe".

"De acum încolo numai eu o să fac echipa, gata. Nu mă mai îndoi la vrăjeala nici unui antrenor. Nu mă mai suceşte nimeni pe mine de acum înainte" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu am sunat la pauză să nu-l mai văd pe Chipciu pe teren. Ce să-şi mai revină? I-am lăsat pe ei, de acum conduc doar eu" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Chipciu a avut o primă repriză modestă, de aceea l-am schimbat imediat după pauză. Gigi are dreptate cînd spune că a jucat slab" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

"Chipciu e un băiat puternic şi va trece peste aceste critici. Patronul are tot dreptul să spună orice!" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

"Chipciu mi s-a părut vlăguit. Nu a avut nici o realizare tot meciul!" (Anghel Iordănescu, fost selecţioner)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  23 Aprilie 2012, 10:42

Dupa fiecare meci al Stelei am ajuns sa schimb canalul tv.indiferent ca rezultatul este 1,x sau 2.... Pur si simplu nu mai suport....la victorie se urca ghiolbanul pe masina si striga tiki-taka, la infrangere vad cum sunt terfeliti jucatorii care parca sunt niste sclavi din evul mediu.....ori si intr-un caz si in altul este un circ de doi lei....aproape ca-mi doresc sa vad Steaua in Liga a 3-a, poate asa nu mai are cautare pe la toate posturile de sport un om care a facut din cea mai iubita echipa o jucarie personala....Rest In Peace STEAUA BUCURESTI..........

mariusica82
mariusica82  •  21 Aprilie 2012, 19:30

Mai bine ai vinde echipa zgarcitule, in 2-3 ani ai sa o duci in liga II, vinde-o la arabi si sa vezi ce echipa se face, nu ca tine bai tarane, auzi Steaua joaca taraneste 4-4-2 :))

darkwings
darkwings  •  21 Aprilie 2012, 18:59

Eu nu stiu ce meci a vazut toata lumea insa cel de-aseara cu Vaslui a fost pierdut pe mana portarului. Nu Chipciu trebuia schimbat ci Tatarusanu. Steaua a jucat pe o singura parte in lipsa lui Parvulescu. Portarul nu a iesit la nici-o centrare pe tot timpul meciului. Si la faza golului a vrut sa iasa si s-a retras, dar nu a mai putut ajunge la minge. E 100% greseala lui Taturusanu si inlocuirile au fost decise de Becali care nu are habar de fotbal.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează