FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Memoriul lui Paul Anton a fost pe masa FRF! Atac dur după anunțul Comisiei: „O rușine!”

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a amânat decizia în disputa dintre Paul Anton (30 de ani) și Dinamo pentru data de 11 august.
Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a amânat decizia în disputa dintre Paul Anton (30 de ani) și Dinamo pentru data de 11 august.

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2021 18:25 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 18:56

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a amânat decizia în disputa dintre Paul Anton (30 de ani) și Dinamo pentru data de 11 august. 

Paul Anton nu vrea să mai continue sub nicio formă la Dinamo. Mijlocașul a depus memoriu pentru a deveni jucători liber de contract și așteaptă o decizie favorabilă din partea CNSL. Hotărârea luată în ședința de astăzi prelungește suspansul. Pronunțarea a fost amânată încă o săptămână, până pe data de 11 august. 

Memoriul lui Paul Anton a fost pe masa FRF! Atac dur după anunțul Comisiei: „O rușine!”
Paul Anton mai așteaptă o săptămână verdictul în disputa cu Dinamo

Paul Anton nu mai vrea la Dinamo

Conform impresarului Lucian Marinescu, Paul Anton are de încasat patru salarii restanțe de la Dinamo. Amânarea deciziei în cazul memoriului presupune și plata contractului de după 28 iunie, chiar dacă formația este în insolvență. Asta înseamnă plata a încă 18.000 de euro, salariul pe care mijlocașul îl are la formația din Ștefan cel Mare. 

Avocatul lui Paul Anton invocă și Codul de conduită al FRF, și pe cel de etică al aceluiași for, în care se precizează: „FRF are ca obiectiv promovarea fotbalului asociație cu respectarea principiilor etice și protejarea integrității fenomenului fotbalistic, aceasta putându-se realiza doar dacă instituția în sine reprezintă un model de conduită etică și o reputație neștirbită. De asemenea, scopul FRF este ca prin respectarea prevederilor acestui Cod și a procedurilor subsecvente să reprezinte un loc de muncă (sau un loc de desfășurare a activității) de care toți cei implicați să fie mândri”.

Federația Română de Fotbal (FRF) este responsabilă în special de a asigura și proteja integritatea și reputația fotbalului asociație pe teritoriul României. FRF are obligația de a proteja imaginea fotbalului și a FRF însăși de a fi afectate ca urmare a unor comportamente, metode sau practici ilegale, imorale sau lipsite de etica
- Codul de Conduită al FRF

14 goluriși 9 assist-uri a adunat fotbalistul în 90 de meciuri la Dinamo

EXCLUSIV Agentul lui Anton atacă: „O rușine!”

Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton, critică în termeni duri noua amânare în cazul memoriului mijlocașului dinamovist.

Cum apără FRF fotbaliștii aflați în dificultate, care stau 5-6 luni până când reușesc să se elibereze de cluburi? Protejate de regulamente, abuzează de angajații lor, fără măcar să îi plătească, obligându-i să joace și să se prezinte la echipă.

Cazul lui Anton este o rușine! De ce nu sunt liberi jucătorii odată ce îndeplinesc criteriile prevăzute de regulament? De ce nu se întâmplă ca la FIFA?”, a spus Lucian Marinescu, pentru GSP.ro. 

Iuliu Mureșan nu renunță fără luptă: planul pentru a-l păstra pe Anton

Iuliu Mureșan spune că se fac eforturi pentru a-i plăti restanțele salariale lui Paul Anton, pentru ca el să nu fie declarat liber de contract.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant. El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă.
- Iuliu Mureșan

VIDEO Iuliu Mureșan, după a doua victorie a lui Dinamo în 3 etape: „Am trăit meciul ca atunci când eram la CFR Cluj”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Concediat de fani, Țălnar dezvăluie ce se întâmplă la Dinamo: „Acțiunile sunt la Șerdean de o lună și nu vine nimeni”

Fotbalistul care „i-a luat ochii” lui Dragomir, după primele 3 etape: „Are tehnică de 10 milioane de euro și plămâni de 20!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
paolo12
paolo12  •  05 August 2021, 10:21

Pe asta nu il sprijina Hulubei?

karagandy_fcsb_2_1
karagandy_fcsb_2_1  •  04 August 2021, 21:59
Postat de iosif. pe 04 August 2021, 21:19

Mai bine să vadă cum dialoga Catalynn cu clona sa Timm în noaptea de Revelion

hai steaua !!! nevasta tii si tu cu steaua ??? sau cu Ciucul ?

iosif.
iosif.  •  04 August 2021, 21:19
Postat de karagandy_fcsb_2_1 pe 04 August 2021, 21:16

scrieti in google ......... iosif_15 • 25 Decembrie 2020, 20:46 Virează *** gsp ........ sa vedeti ce fac unii in noaptea de craciun =))))))))))))))))))))))))

Mai bine să vadă cum dialoga Catalynn cu clona sa Timm în noaptea de Revelion

Vezi toate comentariile (98)
Comentează