FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Paul Anton a fost prezentat la Dinamo și va avea un salariu uriaș » Devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Paul Anton a semnat cu Dinamo
Paul Anton a semnat cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 11:24 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 22:17

Transferul lui Paun Anton (29 de ani) la Dinamo s-a făcut. Mijlocașul central a fost prezentat de către clubul alb-roșu, care i-ar oferi cel mai mare salariu din Liga 1.

UPDATE 22:15» Paul Anton a fost prezentat la Dinamo

Bine ai revenit la Dinamo București, Paul Anton!București, 2 octombrie 2020. Director sportiv al FC Dinamo București, Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaționalului român Paul Anton la clubul din Ștefan cel Mare. Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo București (septembrie 2015-iulie 2016 și iulie 2017-decembrie 2017) și a adunat 54 de meciuri și 8 goluri în tricoul alb-roșu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii și 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani. 

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale și va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra
 

Știrea inițială

Dănuț Lupu, fost oficial și fotbalist la Dinamo, a dezvăluit faptul că Anton va avea un salariu lunar de 35.000 euro. În acest caz, mijlocașul ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din campionatul României, depășindu-l pe Borja Valle, remunerat de Dinamo cu 33.000 euro / lună.

Dănuț Lupu: „De unde plătești banii ăștia?”

„Paul Anton vine la Dinamo… la 35.000 de euro pe lună, îl felicit! Din ce știu eu atât ia. De ce ne mirăm? Poate să-i propună și 50.000 de euro lunar, dar de unde plătești banii ăștia? Jucătorii români nu fac scandal, trece timpul, dar vine timpul să plătești salariile fotbaliștilor străini și ce faci atunci? Ce, le e greu să urce în avion și să plece? Cum să am încredere, când ei nu plăteau salarii de 2.000 de lei?!”, a declarat Lupu pentru Prosport.

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo (2015-2017), marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

2 goluriși un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov

UPDATE Paul Anton a fost prezentat la Dinamo și va avea un salariu uriaș » Devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Mișcări de trupe la Dinamo

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia), Straton (FCSB), Mihai Popescu (Heart of Midlothian), Mihai Neicuțescu (Chindia)

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Profită Dinamo de situația lui Aleix Garcia? Ultimul asalt pentru fotbalistul trecut pe la Manchester City!

Jucăm X solist la FCSB - Dinamo? Cifrele de monitorizare arată că cele două echipe sunt la același nivel la aproape toate capitolele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
prorapid
prorapid  •  03 Octombrie 2020, 12:15
Postat de ge0x pe 03 Octombrie 2020, 00:23

Ce fierbe lumea dupa ce *** Lupu pe *** :)) Anton nu are cum sa aibe salariu mai mare decat Borja Valle. Anton vine de pe frecat tușa, se mulțumește si cu 20.000 maxim 25.000. Daca i au dat 35.000 inseamna ca in curand la Dinamo o sa vedem si salarii de 50.000 de euro pe luna. Si nu sare bugetul asa mult, ca daca aduci 5,6 jucători cu salarii de 35.000 lunar si restul au 10.000, 15.000, nu depășești 5,6 milioane anual cu salariile. Un club ca Dinamo ar trebuii sa aibe buget de salarii macar de 10 milioane de euro pe an daca vrei sa faci treabă. Noi ne miram la 5 milioane de euro pentru ca ne-am obișnuit cu saracia si mediocritatea. Daca ne gandim ca in tara asta se fura sute de milioane de euro anual, 5 milioane e mizilic. Nu ma interesează de unde au spaniolii banii sau ca spala bani, daca spala bani vreo 20 de ani si Dinamo ajunge in top foarte bine. M am saturat sa vad panselute in fiecare vara de cateva milioane de euro si un club de talia lu Dinamo sa aibe jucători cu salarii de 2000 de lei. Pai si aia care matura strada au mai mult de 2000 de lei pe luna.

Vezi ca pe langa sumele alea pe care le spui tu mai platesti inca atat la stat si suma aia de 5-6 milioane este de fapt 12 milioane. Pe net toti sunteti antrenori, jucatori, patroni, contabili dar in realitate capul suna a gol.

energydrik
energydrik  •  03 Octombrie 2020, 00:45

Frustrat Lupu, poate asteapta sa il gadile si pe el cineva sa isi schimbe atitudinea. Imi place de patron pentru ca incearca sa faca o familie la Dinamo, se exprima cu echipa in autocar, e implicat, a reusit sa il aduca pe Dinu, pe Contra + o gramada de jucatori care sunt peste campionatul romanesc cu mult. In mod normal, orice om isi scoate palaria, mai putin Lupu, el poarta laturi in cap, ii poarta grija patronului ca nu are bani de salarii.

dvd1
dvd1  •  03 Octombrie 2020, 00:38

petarda. Atita e de zis. Pot sa zica ca dau si 1 milion pe luna, nu ii doare gura. Nu se va da nici un salariu. S-au spalat citeva milioane de euro atita tot. Dinamo e candidata nr 1 la retrogradare. Retrageti Dinamo din campionat pina nu e prea tirziu. Sa vedeti miine cum iau bataie de la niste desculti care si aia trebuie desfiintati iar Becali si lacheul celalat caruia nici nu ii stiu numele la puscarie pe viata

Vezi toate comentariile (45)
Comentează