FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Profită Dinamo de situația lui Aleix Garcia? Ultimul asalt pentru fotbalistul trecut pe la Manchester City!

Aleix Garcia, la Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Aleix Garcia, la Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 07:37 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 10:59

Dinamo va prezenta astăzi transferurile lui Paul Anton, mijlocaș, 29 de ani, și Maguye Guaye, atacant, 30 de ani, afaceri prezentate în exclusivitate de GSP.RO. Dar „câinii” au planuri mari pe mai departe în acest final de mercato.

Cosmin Contra ar mai dori o achiziție în departamentul defensiv, având opțiunea lui Jose Romera, care a mai jucat chiar sub comanda sa în Ștefan cel Mare. Romera e liber de contract, dar „Guriță” ar vrea mai degrabă un fundaș central - gen Claude Dielna, și el liber de contract, dar solicită un salariu de peste 25.000 de euro pe lună! -, iar în banda dreapta, acolo unde joacă ibericul, mai este venezueleanul Alexander Gonzalez, internațional și un jucător care a dat randament deja la Dinamo.

Tehnicianul mai poate aduce un atacant, pe Adama Diomande, despre care GSP.RO a scris ieri, un fotbalist cu meciuri în Premier League și ultima dată la Los Angeles Galaxy, dar s-a reactivat și posibilitatea, dacă se va găsi finanțarea pentru acest transfer, de a-l incorpora pe mijlocașul Aleix Garcia

Așa cum vă anunțam încă de acum câteva săptămâni, ibericul de 23 de ani, care tocmai s-a despărțit în vară de Manchester City, a fost propus la Dinamo, prin relațiile spaniolilor. S-au reactivat discuțiile. Aleix nu a ajuns la niciun acord cu Galatasaray, cu care a fost în discuții în ultimele săptămâni, astfel că s-a reaprins discuția cu „câinii”. În perioada de mercato, apar situații care se pot schimba de la o oră la alta.

Aleix Garcia, piesă rară

Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus „câinilor”. Doar că și salariul ar fi pe măsură: 35.000 de euro pe lună! Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. 

În tot acest timp, Garcia a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania). Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru „cetățeni” și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost.

Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați „câini” din prezent, Sorescu și Borja Valle

55 de meciuria bifat în LaLiga, marcând de trei ori

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dani Coman, încrezător că jucătorii de la Astra vor scăpa fără sancțiuni drastice după acuzațiile de dopaj: „Avem documente, avem tot”

Denis Alibec, tot mai aproape de un transfer în Turcia, deși a fost anunțat oficial ca transfer al clubului Al-Qadisiyah

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1276709336000767
Chiranandrei Andrei  •  02 Octombrie 2020, 20:40

Poate sub nemec acum 3 ani acum ..... nemec e capat de linie si nici nu intinerste la 35 de ani

sala_dalles
sala_dalles  •  02 Octombrie 2020, 19:45

Guaywe ala e sub nemec

Vezi toate comentariile (2)
Comentează