FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - CHINDIA 2-1

Clipe de spaimă la Chiajna, după Concordia - Chindia 2-1 » Probleme mari pentru un jucător: „I s-a făcut rău, am sunat la 112”

Paul Iacob / Sursă foto: Facebook@ Chindia
Paul Iacob / Sursă foto: Facebook@ Chindia

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 19:10 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 19:35

Paul Iacob, fundașul Chindiei Târgoviște, le-a dat emoții coechipierilor și celor din staff. După înfrângerea în fața Concordiei Chiajna, 1-2, din turul barajului pentru menținere / promovare în Liga 1, fotbalistul de 25 de ani a leșinat la vestiare.

  • Returul duelului Chiajna - Chindia Târgoviște va fi pe 29 mai, pe „Ilie Oană” din Ploiești

Căldura sufocantă de astăzi l-a afectat din plin pe Paul Iacob, cel care a început să se simtă rău la finalul partidei disputate pe sinteticul din Chiajna. La 10 minute după fluierul final, fotbalistul a leșinat în zona vestiarelor, după ce în prealabil acuzase amețeli și dureri de cap. 

Sperietura a fost una de proporții pentru cei prezenți, mai ales că cele două ambulanțe plecaseră deja de la stadion. În cele din urmă, fotbalistul și-a revenit, aflându-se acum, se pare, în afara oricărui pericol, notează digisport.ro, care adaugă că, după revenirea ambulanțelor la arena din Chiajna, medicii ar fi constatat că fotbalistul avea pulsul extrem de crescut, iar mâinile și picioarele îi erau încleștate.

30 °Cau fost înregistrate la ora meciului de pe „Municipalul” din Chiajna, căldura find amplificată și de suprafața sintetică a gazonului

Clipe de spaimă la Chiajna, după Concordia - Chindia 2-1 » Probleme mari pentru un jucător: „I s-a făcut rău, am sunat la 112”
Paul Iacob, fundaș Chindia // foto: captură DigiSport

Emil Săndoi: „I s-a făcut rău imediat după meci, am sunat la 112”

„I s-a făcut rău imediat după ce s-a terminat meciul, a acuzat şi el căldura. Am sunat la 112, sper că a ajuns Salvarea. 

Nu știu exact ce s-a întâmplat cu cele două Salvări, au plecat imediat după meci, pentru că el cam după 10 minute a început să aibă ameţeli”, a comentat Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor, la finalul partidei, potrivit sursei citate.

VIDEO Concordia reușește surpriza în turul barajului pentru promovarea în Liga 1 » Când are loc manșa decisivă

O echipă din Liga 1 își poate pierde liderul: „Până acum am ales cu sufletul, dar gata!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează