FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 4-0

Paul Iacob a scos în evidență dominarea totală a Rapidului: „Nu îmi trece prin minte vreo ocazie a lor”

Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. Paul Iacob (27 de ani), fundașul central al alb-vișiniilor, a analizat meciul contra „câinilor roșii”. +30   FOTO
Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. Paul Iacob (27 de ani), fundașul central al alb-vișiniilor, a analizat meciul contra „câinilor roșii”.

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 23:52 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 10:49

Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. Paul Iacob (27 de ani), fundașul central al alb-vișiniilor, a analizat meciul contra „câinilor roșii”. 

Stoperul rapidist a spus că oaspeții nu au avut vreo ocazie foarte importantă de a marca. De asemenea, Paul Iacob a spus că Rapidul se gândește acum la partida cu Oțelul Galați, din etapa a noua a Superligii. 

Singurul Merlin de la Dinamo e câinele lui Mister Dinu
editorial
Singurul Merlin de la Dinamo e câinele lui Mister Dinu

Paul Iacob, după Rapid - Dinamo: „Nu îmi trece prin minte vreo ocazie a lor”

„Este un sentiment plăcut că am câștigat. Toată lumea știa ce rivalitate e între noi și Dinamo. Mă bucur că am reușit să câștigăm în această manieră. Nu îmi trece prin minte vreo ocazie a lor. Totul a mers perfect în favoarea noastră. 

Nu mă gândeam că vom face un scor fenomenal, ci să luăm toate cele 3 puncte. Ne gândim la meciul cu Oțelul și sper să jucăm la fel și acolo. A fost o luptă grea din primul minut cu cei de la Dinamo. Ei au mulți tineri care pot face diferența. Noi am alergat mult și ne-am dăruit. 

Este primul meci în care joc și nu primim gol. Am mai multă încredere în mine, Mă simt foarte bine. Faptul că am ajuns să joc titular nu poate decât să mă bucure”, a declarat Paul Iacob, la finalul meciului.  

VIDEO. Rapid - Dinamo. Scenografie spectaculoasă a rapidiștilor

Citește și: 

Șocant: bătaie ca în filme cu 20 de minute înainte de Rapid - Dinamo. Săpunaru a urcat pe gard!

Șumudică, prima dată pe noul stadion din Giulești, la Rapid - Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
cr_portal
cr_portal  •  02 Septembrie 2023, 00:47

"Toată lumea știa ce rivalitate e între noi și Dinamo. " Nu e nicio rivalitate, nici voi nu sunteți Rapid, nici ăilalți nu sunt Dinamo.

pladimirvutin
pladimirvutin  •  02 Septembrie 2023, 00:20

Ce altceva se poate spune despre rezultatul asta decat: Muhahahahahahahahah...... muuuuuu.....hahahahahahahahahaha. Pauza de respiratie.... 2-3 si: Muuuuhahahahahaha, muhahahahahahahahah!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează