FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 1-1

Paul Papp despre scandările tribunelor: "Suporterii au venit doar să ne înjure"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 23:02

Paul Papp și gabi Mureșan au vorbit la microfonul televiziunii dolcesport după remiza Stelei cu ASA, 1-1.

Paul Papp:

"Suporterii au venit doar să ne înjure. Vin doar ca să ne înjure, nu ne încurajează în momentele grele. Normal că noi, jucătorii, sîntem supărați, fiindcă sîntem campionii României și ne dorim să cîștigăm fiecare meci. O calificare în Europa League ar fi benefică pentru club"

Gabi Mureșan:

"După o primă repriză proastă pentru noi, am început și noi să jucăm fotbal. Miriuță ne-a spus că trebuie să jucăm fotbal, nu aveam nimic de pierdut. După aspectul jocului, noi trebuia să avem mai multe puncte, dar nu contează, muncim în continuare și o să le acumulăm. Publicul este prietenul meu, întotdeauna mă înjură"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
creve
creve  •  16 August 2015, 12:26

Diferența între Dinamo și fcsb? Dinamo are o galerie inimoasă să e prezentă peste tot și susține echipa mereu. La fcsb sunt doar niște spectatori care urlă imediat ce echipa nu mai bate pe toată lumea.

476846922491407
Paraschiv Bucur  •  16 August 2015, 12:14

Tu chiar meriti sa fii injurat,ai``papat``calificarea in meciul cu partizan...

cipinho79
cipinho79  •  16 August 2015, 11:24

cam asta e diferenta dintre Papp si Muresan, Papp se lamenteaza ca-l injura suporterii si joaca prost, pe Muresan il motiveaza injuraturile si joaca bine ;)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează