FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Papp explică revenirea în Liga 1: "Decizia a fost uşoară! M-am întors pentru Steaua" Mesajul pentru suporteri

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 18:20

Paul Papp, noul fundaş al Stelei, a explicat de ce a ales să revină în România la gruparea din Ghencea, deşi mai avea oferte şi din Italia.

”Mai sînt cîteva formalităţi, dar transferul va deveni în curînd oficial. E un pas înainte pentru mine, unul important în cariera mea. A fost o decizie uşoară, fiind vorba de Steaua şi despre Europa League. Eu vin cu gîndul de a lupta pentru un loc de titular în echipă, sper să ajut echipa cît de bine pot.

Şi Europa League e o şansă pentru noi să arătăm ce putem. M-am întors în România pentru că sînt român şi pentru că a fost vorba de Steaua şi am ocazia să joc în Europa.  E adevărat că Steaua are o clauză prin care mă poate cumpăra. Iau în calcul şi această opţiune, normal. Mă întorc în România cu gîndul doar la Steaua. Vreau să joc titular şi cîştig tot ce se poate”, a spus Paul Papp la sportro.

14 partide a strîns Papp la Chievo în Serie A într-un an şi jumătate. Are un gol în campionatul italian, într-un meci cu Udinese

Citeşte şi: Instalatorul din defensivă » El e Papp! Colecţiona tricouri cu un rival al Stelei şi a fost la o semnătură distanţă de Dinamo

...despre perioada Astra: ”Steaua se luptă cu Astra şi Petrolul. Eu tind să cred că e o luptă egală. Am văzut şi meciurile din Europa. Domnul Niculae este un om extraordinar, am fost mulţumit de perioada petrecută la Astra. Nu am nici o revanşă de luat”

Citeşte şi: Vine Papp, cine pleacă? » Steaua l-a împrumutat pe fundaş pînă vara viitoare, gratis, de la Chievo

...despre postul preferat: ”Voi juca unde va dori domnul Gâlcă. Pot juca şi fundaş central şi pe dreapta. Voi pune suflet oriunde aş fi folosit. Abia aştept să vorbesc cu domnul Gâlcă şi să mă integrez în cadrul echipei”

...despre suporteri: "Cred că va fi în regulă relaţia cu suporterii. Nu cred că i-am supărat vreodată. Sînt cei mai frumoşi din România, sper să ajung să îi îndrăgesc"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
chimir_sen
chimir_sen  •  31 August 2014, 10:54

Papp Paula ... Sună că o deviză a lui Mache ... El o și freacă înainte de a o păpa ...

nebraska
nebraska  •  31 August 2014, 08:53
Postat de daniels7714 pe 30 August 2014, 21:52

si cu un Bokila totul era rezolvat ...

Viseaza nene ca nu costa nimic.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 02:37
Postat de luker pe 30 August 2014, 20:51

Oillor, nu atacant va trebe ci doi mijlocasi. De cand au plecat Pintilii si Bourceanu s-a ales prafu de basica voastra de echipa.

mah, eu cred ca le trebuie o bomba atomica. sub stadion..)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează