FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Paul Papp, primele declarații după ce a semnat cu Petrolul Ploiești: „M-am sfătuit cu Marian Copilu”

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 15:05 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 15:05

Noul fundaș al Petrolului, Paul Papp, sosit de la Craiova, a mărturisit că a fost influențat în alegerea făcută de fostul conducător de la CFR Cluj și CSU Craiova, așteptat și el la Ploiești.

Paul Papp (33 de ani) este ultimul sosit în echipa "lupilor", lăsând Bănia pentru Ploiești. Fostul internațional a recunoscut că a fost influențat în decizia luată și de Marian Copilu, fost conducător la CFR Cluj și CSU Craiova, despre care s-a vorbit că va ajunge la Petrolul în postura de investitor. 

DE NECREZUT! Un club din Superliga și-a amanetat drepturile TV pe sezonul viitor!
CRIZĂ
DE NECREZUT! Un club din Superliga și-a amanetat drepturile TV pe sezonul viitor!

Copilu încă nu a sosit la formația prahoveană, dar, conform informațiilor din interior, poate veni oricând la conducerea grupării.

"Petrolul m-a dorit foarte mult, m-a dorit de foarte mult timp, de acum două săptămâni, mi-am dat cuvântul că voi veni și asta am făcut. Este foarte important să te dorească cineva pentru a avea succes în ceea ce faci. 

12 echipea adunat în carieră fundașul: Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, FCSB, FC Wil, Karabukspor, Sivas, CSU Craiova și Petrolul

M-am sfătuit cu Marian Copilu, vorbim des, m-a sfătuit să vin aici și atât, nimic mai mult. Nu știu dacă ar avea vreo implicare la Petrolul. Sunt foarte bine, m-am antrenat cu Craiova, sunt sută la sută pregătit și sper să fac o partidă bună și să nu dezamăgesc", a declarat fostul apărător central al juveților.

22 de meciuri și un gola bifat în actuala ediție pentru CSU Craiova, înainte de a semna cu Petrolul

Dică a criticat Petrolul: "Nu înțeleg cum aduc jucători"

Antrenorul Mioveniului, Nicolae Dică, pune presiune pe "găzari", după victoria din etapa inaugurală din 2023 și în perspectiva unor dueluri tari în play-out.

"Mi-am dorit jucători, dar noi nu putem să ne luptăm cu U Cluj, Petrolul, care dau salarii foarte mari. Și noi l-am sunat pe Nistor, dar n-am putut să-i oferim salariul pe care l-au oferit cei de la U Cluj. 

La Petrolul nu am înțeles cum l-au luat pe Papp, știu că i s-a oferit un salariu mare. Știam că acolo sunt probleme cu banii. Nu înțeleg cum se aduc jucători la Petrolul, pe ce criterii. Pentru mine este un semn de întrebare, sunt probleme cu banii, nu s-au dat salariile la jucători, dar aduc jucători pe salarii mari. Noi nu ne permitem acest lucru, am adus jucători pe 4.000 - 5.000 de euro. Dar încercăm să-i plătim la timp". 

VIDEO Etapa 26 / Match Preview Farul - Petrolul

Citește și alte articole din Liga 1:

Atac împotriva lui Dioszegi, după ce Sepsi a câștigat la „masa verde” meciul cu FCU Craiova: „Țipa din tribună să intervină Jandarmeria și să evacueze galeria Petrolului”
SEPSI - FCU CRAIOVA 3-0 LA MASA VERDE
Atac împotriva lui Dioszegi, după ce Sepsi a câștigat la „masa verde” meciul cu FCU Craiova: „Țipa din tribună să intervină Jandarmeria și să evacueze galeria Petrolului”
„Mai stau, Mister” » Ce l-a uimit pe Florin Pîrvu la debutul pe banca Petrolului: „Așa ceva este incredibil!”
PETROLUL - HERMANNSTADT 2-0
„Mai stau, Mister” » Ce l-a uimit pe Florin Pîrvu la debutul pe banca Petrolului: „Așa ceva este incredibil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ursu2014
ursu2014  •  16 Februarie 2023, 18:35

Dica inca nu stie ca echipa lui este finantata de primarie ?? Cum este vorba aia ca ...moare de grija altuia....asistatii sociali din superliga

tarnaveanu
tarnaveanu  •  16 Februarie 2023, 15:43

Dacă Petrolul chiar vrea să intre în faliment, atunci doar Copilu mai lipsea acolo.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Februarie 2023, 15:13

...dica are dreptunghiuri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează