FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN ÎN EUROPA LEAGUE

Paul Pîrvulescu: "E un vis devenit realitate faptul că vom juca în Europa"

Paul Pîrvulescu va debuta cu Gaz Metan în cupele europene
Paul Pîrvulescu va debuta cu Gaz Metan în cupele europene

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 15:59

Mijlocaşul Gazului Metan, Paul Pîrvulescu, era foarte fericit după ce formaţia medieşeană a obţinut calificarea în preliminariile Europa League.

"Este o decizie pe care o aşteptam cu toţii. Mă bucur foarte mult că vom juca în Europa, este un vis devenit realitate. Nu am apucat să vorbesc cu nimeni de la club, ştiu doar că avem vacanţă pînă pe 13 iunie şi vom vedea apoi. Nu ştiu ce voi face, după cinci ani aici la Mediaş aş fi simţit nevoia unei schimbări, însă dacă rămîn la Gaz Metan mă consolez cu ideea că voi evolua în cupele europene.

Îmi pare rău de cei de la Timişoara, am prieteni acolo, dar asta e! Trebuie să respectăm regulamentele", a spus Pîrvulescu pentru GSP.RO.

Poli Timişoara, echipă care a terminat sezonul 2010-2011 pe poziţia a doua a clasamentului, a fost retrogradată, FC Vaslui urmînd să evolueze în locul bănăţenilor în preliminariile Ligii Campionilor. Ultimul loc de Europa League a fost ocupat de Gaz Metan Mediaş, care a terminat pe locul 7 în ierarhia finală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2011, 01:29

speram sa trecem..cu curtean si bud inapoi am fi mai puternici

flo_ax
flo_ax  •  31 Mai 2011, 16:53

stai calm, tati, o sa jucati doar in primul tur preliminar, pt europa va trebuie sa treceti de 3 tururi. Daca o sa treceti de primul tur...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează