FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Paul Pîrvulescu, marcat de perioada FCSB: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit! Era infernal!”

Pîrvulescu (dreapta) a fost marcat de antrenamentele pe care le făcea la FCSB
Pîrvulescu (dreapta) a fost marcat de antrenamentele pe care le făcea la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 10:00

Paul Pîrvulescu (31 de ani, fundaș stânga), în prezent jucătorul celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, formație alături de care a cucerit 4 trofee: 3 campionate și o Supercupă a României.

Pîrvulescu a fost jucătorul roș-albaștrilor în primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf la formația bucureșteană (2012-2014), când antrenorul a colaborat cu preparatorul fizic Thomas Neubert, recunoscut pentru duritatea antrenamentelor fizice. Ulterior, Pîrvulescu a revenit la FCSB, tot sub comanda lui Reghe, în returul sezonului 2015-2016.

VIDEO Paul Pîrvulescu, ex-FCSB: „Era infernal cu Thomas Neubert”

După antrenament, mă lua soția. Pe drum, pe care-l parcurgeam în vreo 25-30 de minute, opream de câteva ori și-i spuneam: «Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!». A fost o schimbare foarte mare la antrenamente, în comparație cu perioada în care Mihai Stoichiță era antrenorul echipei; eu l-am prins și pe el.

Făceam antrenamente cu o sanie de vreo 60 de kilograme, dar doar când aveam terenul uscat. Ne anunțau cu o zi înainte să ne odihnim, pentru că avem ziua următoare acest tip de exercițiu. Dacă aș mai prinde un cantonament de genul acesta, m-aș lăsa cu siguranță! N-aș mai putea să fac față în acest moment. 

Nu puteai să-i faci față lui Thomas dormind 6 ore pe noapte sau să stai la un șpriț cu o seară înainte. Era infernal! Chiar era greu. Cu mingea făceam 30 de minute maxim. Prima parte era încălzire și prevenție, iar după puteai să mergi la vestiar liniștit. Deja jocul cu mingea era un chin, pentru că nu te mai ascultau picioarele”, a declarat Pîrvulescu, la GSP Live.

EXCLUSIV Paul Pîrvulescu, marcat de perioada FCSB: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit! Era infernal!”

10 selecțiia bifat Paul Pîrvulescu pentru România U21

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Paul Pîrvulescu a recunoscut în direct că s-a dopat în România: „Aș pune doctorul într-o situație delicată”

Fostul antrenor de la FCSB suspectează un blat: „Un meci pe care nu pot să mi-l explic!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  07 Mai 2020, 18:44

Va dati seama la ce nivel suntem daca astia obosesc de la incalzire. AAA, stai ca i-a pus sa alerge, in viteza, 100 de metri. Probabil in 15-20 de secunde. Aproape de recordul mondial. Pai ce sa faca cu alde Stoichita, ca ne amintim cum a distrus Steaua dupa ce a preluat-o de la Titi Dumitriu. Stoichita e cam la nivelul lui Becali Georgica la antrenorat. Panama, Kuweit, echipe una si una, unde s-a facut de ras. Pai, C. Ronaldo cred ca are in meniu 1000 de abdomene la dejun, 1000 la pranz si 1000 la cina. Dupa care face si antrenamente de conditie fizica.

erteb65ryrtyhnru6
erteb65ryrtyhnru6  •  07 Mai 2020, 17:49
Postat de Alice Popa pe 07 Mai 2020, 17:46

***

Da pe nemti nu-i critica nimeni niciodata, doar romanasii prostovani

3101575123247794
Alice Popa  •  07 Mai 2020, 17:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează