FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Fostul antrenor de la FCSB suspectează un blat: „Un meci pe care nu pot să mi-l explic!”

Bogdan Andone a fost antrenorul Olimpiei Satu Mare în sezonul 2016/17
Bogdan Andone a fost antrenorul Olimpiei Satu Mare în sezonul 2016/17

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 13:04

Bogdan Andone (45 de ani) a vorbit la GSP Live despre singurul meci din cariera de antrenor pe care îl suspectează că ar fi fost aranjat, petrecut în sezonul 2016/17, când era principal la Olimpia Satu Mare. 

Andone a fost antrenor principal la Olimpia Satu Mare, în Liga 2, timp de 34 de partide și a avut 16 victorii, 6 egaluri și 12 înfrângeri. Întrebat la GSP Live dacă s-a întâmplat vreodată să aibă dubii în privința propriilor jucători, Bogdan Andone a spus: 

„A fost un meci pe care nu pot să mi-l explic, nici acum, după atâția ani. Eu tot timpul plec de la ideea că jucătorii dau maximul, că au moralitate, niciodată nu vreau să mă gândesc că ar fi făcut altceva sau că nu și-ar fi dorit. Eram la Satu Mare, acum vreo 3-4 ani, chiar plecasem de la Astra după ce câștigasem campionatul. 

Am creat o echipă frumoasă acolo, ajunsesem pe locul 3-4 în decembrie, chiar și cu probleme financiare. Aveam 11 meciuri consecutive fără înfrângere, cu vreo 6 meciuri fără gol primit. Bătusem echipe importante, niște rezultate extraordinare. Ne-am deplasat în decembrie la Sportul Snagov, ei aveau 1-3 puncte, pe ultimul loc detașat, și ne-au bătut cu 4-0”.  

VIDEO Andone vorbește despre episodul ciudat de la Snagov

Andone a vorbit și despre experiența legată de astfel de partide, din cariera de jucător: „Poate am jucat în vreun meci pe la Bistrița, unde erau acele meciuri ciudate. Cu dovezi nu știu să fi jucat în niciun meci aranjat. Am mai auzit povești, au fost unele meciuri ciudate”.

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Dezvăluiri din interiorul FCSB. De ce a acceptat să semneze: „Sunt momente pe care nu vreau să le mai trăiesc, nu aș vrea să trăiască nimeni” +ce clauze ciudate avea în contract

Bogdan Andone, povești geniale cu Șumudică și Lucescu la Rapidul glorios din finalul anilor '90: „Vine nea Mircea și se oprește în ușă, pe la 00:00: «Mutamba, ce faci, bă, băiatule?»” :))

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează