FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce salariu va avea Vinicius la FCSB: „Riști suma asta” » Cum poate arăta acum echipa lui Todoran

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 08:11 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 11:18

FCSB a adus doi fundași în această vară, pe Stipe Vucur și Alexandru Crețu, însă Gigi Becali nu e mulțumit de ei și a insistat pentru Paulo Vinicius (37 de ani) care va semna cu echipa roș-albastră în cel mai scurt timp.

Fostul fundaș e liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj, iar Gigi Becali spune că a ajuns la un acord cu acesta.

Vincius, salariu de 180.000 de euro pe an la FCSB

Transferul brazilianului Paulo Vinicius, campion de 4 ori cu CFR Cluj, la FCSB a fost anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, în urmă cu trei zile, iar aceasta va primi un salariu important: 15.000 de euro pe lună.

El ceruse inițial 25.000 de euro lunar, însă până la urmă a accepta cât îi oferise clubul, 15.000 de euro.

Da, l-am adus pe Vinicius. Nici Crețu, nici Vucur nu dau cu capul. Până nu găsesc unul care să dea cu capul, nu mă opresc! Când iei unul liber, te mai interesează dacă mai poate? Riști 180.000 de euro. Trebuie să avem lot mare ca să facem față. Probabil că vor juca Vinicius cu Alex Crețu”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

114 meciuriși 15 goluri a adunat Vinicius la CFR în campionat

Cum poate arăta FCSB după transferul lui Vincius

În acest moment, pentru postul de fundaș central, antrenorul Dinu Todoran are 6 variante: Iulian Cristea, George Miron, Stipe Vucur, Alexandru Crețu, Denis Haruț și Paulo Vinicius.

Cum poate arăta FCSB: Vlad – V.Crețu, Al. Crețu, Vinicius, Radunovic – Cordea. Olaru, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl.Coman

Dacă Iulian Cristea face o asemenea greșeală cu Șahtior, trebuie să plătească. L-am descoperit azi pe Șerban, superfundaș stânga ofensiv! Pe Dumiter l-am schimbat cu Oaidă ca să nu luăm gol. Mi-a plăcut Dumiter, mi-a plăcut și de Ondrasek. A dublat bine.
- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu fanii victoria cu CSU Craiova, 4-1

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dinu Todoran, după schimbarea efectuată la pauza meciului cu CSU Craiova: „A văzut și el cum e la Steaua”

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
albusibiu
albusibiu  •  26 Iulie 2021, 15:03
Postat de magic4ever pe 26 Iulie 2021, 13:14

Bouhenna, Cestor, Grahovac sau Ciobotariu sunt mult sub Vinicius cu toate minusurile pe care le vezi tu...scartaie rau de tot apararea lui CFR, cred ca o sa primeasca o caruta de goluri cu Young Boys daca nu revine Burca...greseala cu Burca poate sa ii coste titlul pe CFR,era un fundas indispensabil,nr 1 in jocul aerian si marcaj din liga 1...

Totusi, unde am scris eu despre comparatia cu ai CFR-ului? Evident, nu sunt multumit de cum arata acum apararea CFR-ului, dar asta nu-l include in comparatie pe Vinicius. Fiindca, daca ar fi sa fac comparatia, as spune ca Burca e net peste brazilian. Cat despre Bouhenna si Grahovac, sunt mai mobili si ar putea fi mai mult fata de Vinicius de acum sau cel din sezonul trecut. Nu si fata de Vinicius de acum 2 sezoane, cand el era clar cel mai bun din campionat.

2842972416033478
Adrian Floricescu  •  26 Iulie 2021, 13:26

Unde e mijlocașul defensiv la eschiva asta?

submarina
submarina  •  26 Iulie 2021, 13:19

Se întorc timpurile lui Victoraș Iacob, Szukala și Dorin Goian când echipa lui Becali marca goluri din lovituri de cap pe bandă rulantă. De atunci echipa lui Becali a marcat nici 5 goluri cred că:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează