FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Un fost fotbalist al Universității Craiova, despre secretul din spatele unei cariere de succes

Pavel Badea
Pavel Badea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 10:54 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 12:37

Pavel Badea (54 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al Universității Craiova, a vorbit la GSP Live despre începuturile sale ca fotbalist.

Fostul internațional consideră că secretul unei cariere de succes în fotbal este munca și seriozitatea, iar talentul nu este suficient pentru a ajunge la un nivel foarte ridicat.

Pavel Badea: „Degeaba ai talent dacă nu muncești”

Invitat în această dimineață la GSP Live, actualul director de la CS Universitatea Craiova a oferit detalii despre începuturile sale în fotbal: „Vă rog să mă credeți, fotbalul este 80% muncă și 20% talent. Am avut colegi mult mai talentați decât mine, dar care nu au ajuns fotbaliști. În momentul în care au trecut de la juniorat la tineret sau seniori au pierdut lupta. Au intervenit ispitele, tentațiile.

Omul din spatele CS Universitatea Craiova face noi dezvăluiri: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”
CS UNIVERSITATEA
Omul din spatele CS Universitatea Craiova face noi dezvăluiri: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”

Eu am fost focusat pe fotbal. Mi-a plăcut prea mult. Nu aveam decât două șanse: ori să reușesc, ori să reușesc. Eșecul era o catastrofă. Pentru mine fotbalul a reprezentat totul. Glumind, dacă n-aș fi fost fotbalist, aș fi fost jucător”, a declarat Pavel Badea.

Fotbalul, șansa lui Pavel Badea de a scăpa de cartierul dur în care a crescut

„Seriozitatea mea vine din plăcerea de a juca fotbal, era ceea ce mă împlinea. Totodată, mă scotea din afara vieții cotidiene. În cartierul în care stăteam eu, la marginea Craiovei, a face fotbal era sinonim cu a nu intra într-o zonă de infracțional. Era un cartier destul de dur, Bordei se numea. Bătăile între cartiere erau săptămânale”, a mai povestit Pavel Badea la GSP Live. 

9meciuri a jucat Pavel Badea pentru naționala României

VIDEO Pavel Badea, moment tensionat în carieră: „M-au arestat pentru 10 zile!”

Citește și:

Momente de cumpănă pentru Viorel Hizo: „Am avut 6 operații în 3 ani! M-am întrebat cu ce am greșit în viața asta!”

Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tivireli
tivireli  •  07 Februarie 2022, 15:59
Postat de tzintaru pe 07 Februarie 2022, 13:16

De unde ați scos-o pe asta .Fost jucător al Universității?Pai el a declarat cu gura lui la Digi:"Se pare că nu am jucat pentru Universitatea Craiova!

Acum a aflat si Badea de la FIFA , ca a jucat la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

tzintaru
tzintaru  •  07 Februarie 2022, 13:16

De unde ați scos-o pe asta .Fost jucător al Universității?Pai el a declarat cu gura lui la Digi:"Se pare că nu am jucat pentru Universitatea Craiova!

10207202405083487
Nanu Daniel  •  07 Februarie 2022, 13:13
Postat de Mitrica Marius pe 07 Februarie 2022, 12:40

Strambu' de badea, grup infracțional cu Olguța înființează csu Mogoșoaia in 2013 și o aduce la Craiova direct in b. Strambule, ești o rușine, înjosești tricoul Universității

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează