FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pune presiune pe Marian Copilu: „Să transfere doi sau trei fotbaliști, pentru că nouă asta ne trebuie la Craiova”

Marian Copilu și Andrei Ivan // Foto: Imago
Marian Copilu și Andrei Ivan // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 12:45 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 14:18

Pavel Badea (54 de ani), fost campion al României cu Universitatea Craiova, a vorbit despre numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte al clubului.

Fostul mijlocaș, care a făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu de campioană în Bănie, în 1991, îi cere lui Marian Copilu, omul care a cucerit patru titluri la rând la CFR Cluj, să aducă întăriri pe „Ion Oblemenco” într-un timp cât mai scurt. 

Pentru cine va fi „talisman”? » Gazeta a avut dreptate: Ovidiu Hațegan conduce derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ
Pentru cine va fi „talisman”? » Gazeta a avut dreptate: Ovidiu Hațegan conduce derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj

Directorul CS Universitatea a vorbit și despre randamentul slab al lui Elvir Koljic.

„Sper să reușească mai multe goluri decât Koljici, pentru că nu are decât două și ne-ar trebui un finalizator de mare valoare. Este un transfer, o aducere în staff-ul executiv, pe care Rotaru a decis-o și sper să fie de bun augur. Nu joacă dânsul, dar are posibilitatea să transfere până pe 14 doi sau trei fotbaliști, pentru că nouă asta ne trebuie la Craiova, fotbaliști”, a spus Pavel Badea la emisiunea Ora Exactă în Sport, de pe PRO X.

Pune presiune pe Marian Copilu: „Să transfere doi sau trei fotbaliști, pentru că nouă asta ne trebuie la Craiova”
Marian Copilu și Edward Iordănescu cu trofeul Ligii 1 din sezonul 2020/21 // Foto: Imago

Pavel Badea pune presiune pe Reghecampf

Cu o singură victorie în ultimele 9 etape de campionat, Laurențiu Reghecampf n-are liniște înaintea duelului de sâmbătă. Pavel Badea s-a declarat mirat că încă nu a fost pusă la discuție demiterea lui Reghe în ciuda rezultatelor slabe înregistrate în ultimul timp.

„Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade! Parcă și-a atras negativul. Reghe a avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenți, că nu vom câștiga tot timpul… 

Parcă își pregătea terenul pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reușit să câștige un meci în 7 etape. A fost și un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situația”, a declarat Pavel Badea potrivit Gazeta de sud.

VIDEO Reghecampf, conferință de presă înaintea partidei cu CFR Cluj: „Cred în capacitatea lor de a se monta”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Universitatea Craiova, față în față cu „sperietoarea” Deac » Cifre impresionante pentru liderul lui CFR Cluj

Tensiuni înainte de Craiova - CFR Cluj: „Nu trântiți meciul, vă așteptăm la autocar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
robotucigas
robotucigas  •  05 Februarie 2022, 00:06

Din păcate Craiova va fi și mai rău ca acuma. Acest patron a băgat ceva în buzunar și își face bagajele. Nu vedeți? Ba chiar mai mult da jucătorii buni afara, de ce dracu să-l dau pe Bălașa? De ce să-l ți pe Mateiu pe bancă când cu el luam mai greu golul. Este cert ca acești patroni baga în buzunare și vor sa plece, de aceea nu vedem transferuri, și nici performante. Craiova de 2 ani șchioapătă, și ce au făcut, au vândut tot ce era mai bun, și au adus doar sa ne fure privirea. După mine din ultimi 2 ani 2 jucători au fost cât de cât buni pentru Craiova. Restul au fost aduși de umplutura, și sa minta ca ei baga banii în alți jucători. Nu știu de ce, dar cred ca totul este o minciuna la preturi, defapt ce dau ei, este mult mai mic decât auzim. Craiova lu rotaru nu este mai mare decât cea a lui mititelu, iar dacă nu se face ceva, nu i se aduc jucători ceruți de Reghe vom ajunge rău. Îl dau afara, vine altul, îl păcălește și pe ala ca i se aduce jucători, după ce cere va face ca și cu Pițurcă, și mulți alți. Mint de rup, când este sa bage banii ii dau afară. Nu știu ce caută copilul aici, nu știu de ce Reghe accepta acest comportament de nesimțiți. Dar la Craiova nu este nimic bun. Chiar și academia clinceni cu problemele financiare au adus, Craiova surpriză. Nu! Se destramă Craiova oamenii buni, în doi ani se bat la retrogradare, iar patroni ăștia pleacă cu banii. Ei spun ca au pierdere, pai cum pierdere când aduci un jucător de 50000 și dai cu 8-9 milioane. Unde dracu pierzi?

robotucigas
robotucigas  •  04 Februarie 2022, 23:47
Postat de fcklu pe 04 Februarie 2022, 17:21

L-a adus pe Bic, cica sint tratative serioase sa vina Acka. Ce mai vrei? Suporter de rezultat ce esti! :))))))))). N-ai auzit? Echipa asta e desenata sa fie o echipa de pluton, reiterearea Craiovei Maxima nu e in planuri.

Bine ca ești tu suporter, unul care-i se spune "***". Tu vorbești ***? Voi cei mai de *** suporteri din țară, susțineți un patron care a distrus Craiova. Și tot voi va dați ca sunteți cei adevărați. Prostul de mititelu și-a ratat ocazia sa fie Craiova, atunci când *** din club să-și hrănească familia. Pai voi cu ăla va lăudați? Da sunteți proști de dați în gropi. Vreau sa spun ca sunt fan pe viata a ceea ce a însemnat știința, dar ma piși pă Fcu al vostru, echipa proștilor, huliganilor și ***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcklu
fcklu  •  04 Februarie 2022, 17:21
Postat de dansy pe 04 Februarie 2022, 16:22

Trebuie sa aducem nu numai sa vindem jucatori.,.Se aude d-le Rotaru.?Te dai mare iubitor de Craiova dar nu te intereseaza decat banii mfara performanta

L-a adus pe Bic, cica sint tratative serioase sa vina Acka. Ce mai vrei? Suporter de rezultat ce esti! :))))))))). N-ai auzit? Echipa asta e desenata sa fie o echipa de pluton, reiterearea Craiovei Maxima nu e in planuri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează