FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

VIDEO Tensiuni înainte de Craiova - CFR Cluj: „Nu trântiți meciul, vă așteptăm la autocar” » Reghecampf, confruntat în conferință cu un scenariu incredibil

Reghecampf
Reghecampf

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 19:00 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 00:15

CSU Craiova primește sâmbătă, pe teren propriu, vizita campioanei CFR Cluj, în etapa #24 din Liga 1 (ora 21:00). Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a fost confruntat la conferința de presă cu o variantă incredibilă, lansată printr-un mesaj amenințător publicat pe Facebook de ultrașii alb-albaștrilor.

CCA a ales arbitrul derby-ului CSU Craiova - CFR Cluj, duelul ce-l poate costa postul pe Laurențiu Reghecampf!
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ
CCA a ales arbitrul derby-ului CSU Craiova - CFR Cluj, duelul ce-l poate costa postul pe Laurențiu Reghecampf!

VIDEO. Reghecampf, înainte de CSU Craiova - CFR Cluj: „Să trântească jucătorii mei meciul? Nu există!”

„Aviz titularilor, nu trântiți meciul cu CFR ca să-l demiteți pe Reghe, fiindcă vă așteptăm la autocar!”, e un mesaj amenințător care circulă pe grupul de suporteri „Universitatea Craiova”, unde s-au adunat peste 20.000 de membri pe Facebook.

Tensiuni înainte de Craiova - CFR Cluj: „Nu trântiți meciul, vă așteptăm la autocar” » Reghecampf, confruntat în conferință cu un scenariu incredibil

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat în conferință despre acest subiect și a negat vehement o astfel de ipoteză:

Nu se pune problema ca jucătorii să trântească meciul cu CFR. Nu există așa ceva la un club de nivelul nostru. Toți jucătorii își doresc să câștige fiecare partidă, au responsabilități, sunt motivați, determinați. Fanii trebuie să fie liniștiți”, a replicat Reghecampf.

CSU Craiova - CFR Cluj. Reghecampf: „Vreau un meci de luptă”

Craiova nu traversează cea mai bună perioadă în Liga 1, play-off-ul este și el în pericol, dar Reghe are încredere că elevii săi vor putea obține un rezultat pozitiv în partida de sâmbătă seară:

„Urmează meciul cu CFR, am mare încredere în jucători, am mare încredere în reacția pe care o vor avea la ora meciului. Echipa trebuie să arate agresivitate, deoarece jucăm acasă, cu fanii lângă noi și sunt convins că aceștia ne vor purta spre victorie. 

Îmi doresc un meci de luptă, iar la finalul lui jucătorii să fie fericiți că au câștigat cele trei puncte. Important este să câștigăm și să mergem în play-off”.

CSU Craiova, probleme mari de lot

Începutul de an a venit cu multe probleme medicale la CSU Craiova. Pe lângă infectările cu Covid 19, foarte mulți jucători au ieșit din circuitul echipei din cauza accidentărilor. După ce i-a pierdut pe Houri, Găman și Roguljic, Reghecampf nu se va putea baza în confruntarea cu CFR nici pe Elvir Koljic și Marius Constantin, ambii ieșiți accidentați în timpul partidei de la Sepsi (1-3).

„Avem foarte multe probleme, trecem printr-o perioadă dificilă. S-au adunat multe accidentări, iar din această cauză avem și fluctuații în evoluție. Îmi este foarte greu să văd că am mai mulți jucători la doctor decât am pe teren”, a adăugat Reghecampf.

Presiune din interior pentru Reghecampf la Craiova: „Mă mir că încă rezistă pe baricade!” » Oltenii i-au găsit înlocuitor deja: „Poate fi o soluție”
CSU CRAIOVA
Presiune din interior pentru Reghecampf la Craiova: „Mă mir că încă rezistă pe baricade!” » Oltenii i-au găsit înlocuitor deja: „Poate fi o soluție”

VIDEO. Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „Ratarea play-off-ului? Un dezastru!”

Rezultatele nefaste obținute în ultima perioadă au făcut să apară tot mai multe voci care să afirme că locul lui Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor este în pericol. Tehnicianul precizează că în momentul de față nu se pune problema demiterii, iar gândul acestuia este îndreptat doar spre îndeplinirea obiectivelor propuse de club.

„Locul meu nu depinde de rezultatele următoarelor două partide. Eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off și de a câștiga Cupa României. Concentrarea mea este în această direcție. Mai sunt multe meciuri și cu siguranță echipa se va califica în play-off. Ar fi un dezastru să nu îl prindem, dar vă asigur că Universitatea Craiova va juca în play-off, indiferent de rezultatul cu CFR”.

VIDEO. Reghecampf, despre transferuri: „Omrani? Nu e momentul acum”

Craiova nu a perfectat până în acest moment nicio mutare pe piața transferurilor. Oltenii s-au despărțit de câțiva jucători, precum Ivanov, Fedele sau Bălașa, dar la capitolul veniri nu au bifat încă niciun transfer. Reghecampf așteaptă întăriri din partea conducerii, în contextul în care mai mulți jucători au devenit indisponibili din cauza accidentărilor.

„Avem nevoie de jucători noi. Se lucrează în această direcție și sper ca săptămânile  acestea să aducem jucători pe posturile pe care avem nevoie, iar cei care vor veni să aducă un plus echipei”, a încheiat Reghecampf.

Întrebat, punctual, despre Omrani de la CFR, Reghe a evitat subiectul: „Haideți să respectăm partida. Omrani e un jucător intrat în ultimele șase luni de contract, deci se poate discuta cu el. Dar eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului. Este un jucător foarte bun pe poziția lui, printre jucătorii de top din campionatul României. Nu vreau să discutăm acum acest lucru, din respect pentru cei de la CFR Cluj.

MM Stoica îi închide ușa unuia dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1: „N-ai ce să cauți la Steaua, dacă ai jucat acolo!”
FCSB
MM Stoica îi închide ușa unuia dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1: „N-ai ce să cauți la Steaua, dacă ai jucat acolo!”
Avem contractul lui Malcom Edjouma cu FCSB! » Gigi Becali îl îmbogățește: bonus uriaș încasat la semnătură
FCSB
Avem contractul lui Malcom Edjouma cu FCSB! » Gigi Becali îl îmbogățește: bonus uriaș încasat la semnătură

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
tororosso
tororosso  •  05 Februarie 2022, 14:19
Postat de George Nelu pe 04 Februarie 2022, 21:16

Suporterii n-au de ce sa ce teama. Cu Reghe sau fara CFR-ul tot ii bate. fiindca sant mai buni decat Csu.

Specifică neică cu ce sunt mai buni decât CSU ? sau o alta ?

173119800948796
George Nelu  •  04 Februarie 2022, 21:16

Suporterii n-au de ce sa ce teama. Cu Reghe sau fara CFR-ul tot ii bate. fiindca sant mai buni decat Csu.

robotucigas
robotucigas  •  04 Februarie 2022, 20:49
Postat de george.br pe 04 Februarie 2022, 13:57

Mogosoaia, baiete... Mogosoaia...

Prost vere... Prost... Pune și dublaj sa înțelegem care este bancul tău. Cat despre cel ce critica ziaristul, băiatule nu ei fac echipa, nu ei dau afară antrenori sau jucători. Tot spuneți ca vb mult de fcsb. Pai da! Ei fac investi, iar Craiova vinde și iar vinde. De ce dracu sa vorbească de Craiova? Sa spune ce nene dacă nu aduci un jucător bun, dacă nu ai performante. Trezește-te și răzbună te pe patronaj care fac mișto de voi, spun ce aud, sau ce înțeleg și ei. Nu trebuie sa te superi pe asa ceva. Pai voi ar trebui sa va supărați și pe basme, povești sau bancuri ca nu sunt reale. Dracu va înțelege. Spre deosebire de voi, ziariști sapa și de multe ori deschid ochii și mințile multora, cei ca tine doar stau și critică. Criticam arbitri, ziariști și antrenorul, dar dedesubtul nu-l vedeți, nu vedeți ca sunteți mințiți și păcăliți din vorbe. Bai și academica a transferat care nu știe dacă mai termina campionatul. Și Craiova doar a vândut, pe bune? Ți oare critice pe cine trebuie, sau ești și tu ca fanii lui mititelu. Adică sunt proști de dau în gropi. Treziți-vă și faceți ceva cât înca de mai poate. Luptați pentru telurile voastre și nu mai lăsați acești patroni sa va prostească pe față. Presați patronajul, nu va răzbunați pe săraci ziariști și arbitri. Greșeala este omeneasca, iar bârfă poate uneori sa nu fie reală în cazul ziariștilor. Spun și ei ce aud, nu sunt vrăjitori sa vadă viitorul.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează