FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Avem contractul lui Malcom Edjouma cu FCSB! » Gigi Becali îl îmbogățește: bonus uriaș încasat la semnătură

Transferul la FCSB îl îmbogățește pe Malcom Edjouma
Transferul la FCSB îl îmbogățește pe Malcom Edjouma

Articol de , , - Publicat joi, 03 februarie 2022 18:45 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 19:16

Transferul la FCSB îl îmbogățește pe Malcom Edjouma (25 de ani, mijlocaș central). Francezul avea doar 3.500 de euro lunar la Botoșani și câștigase bani puțini și în trecut, când jucase în ligile mici din Hexagon. Becali i-a oferit 14.000 de euro lunar și 50.000 de euro bonus la semnarea contractului!

Sezonul foarte bun pe care-l înregistrează la FC Botoșani îi schimbă viața lui Malcom Edjouma, fotbalistul pe care tocmai l-a cumpărat FCSB. Becali e încântat de achiziție: "De multă vreme visam să am un asemenea mijlocaș defensiv, unul care să avanseze cu mingea la picior, să mai dea și goluri. Sunt foarte fericit că l-am luat!".

Dan Petrescu: „Poate am influențat și eu noul transfer de la FCSB”
FCSB
Dan Petrescu: „Poate am influențat și eu noul transfer de la FCSB”

FCSB. Edjouma costă acum 5 milioane de euro

Pentru a fi sigur că-l ia pe Malcom, Gigi i-a oferit niște condiții financiare excelente: un salariu lunar de 14.000 de euro și 50.000 de euro la semnarea contractului! Ceea ce înseamnă că francezul va încasa 220.000 de euro de-a lungul acestui an, cel mai mare venit pe care îl are de când a început să joace fotbal.

FC Botoșani se alege cu 330.000 de euro și va mai primi 10 la sută din suma unui viitor transfer al lui Edjouma. Becali crede că-l va putea vinde cu un preț foarte bun, drept dovadă, i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Francezul are 25 de ani, deci vârsta lui încă e una bună, care-i permite să spere că ar mai putea prinde un transfer important.

„Edjouma nu are emoții, e ca Budescu"

Persoane care au colaborat cu Edjouma până acum pariază că mijlocașul defensiv se va impune cu ușurință la FCSB: "El nu e un tip emotiv, nu simte niciun fel de presiune. Dacă-l duci la Real Madrid sau la Botoșani se comportă la fel. Îl putem asemăna cu Budescu la capitolul acesta, adică e tot un fotbalist pe care nu-l apasă miza, nu-l afectează criticile".

Malcom a ajuns în România în ianuarie 2020. Viitorul lui Hagi a fost primul club din Liga 1 care l-a angajat. Aceleași surse explică de ce francezul nu s-a impus în trupa "Regelui": 

"Imediat după ce a ajuns el în Constanța a izbucnit pandemia. S-a trezit închis într-o cameră de hotel, cu familia rămasă în Franța. Nevasta lui a născut în perioada aceea și nici măcar nu putea să-și vadă copilul. Tot contextul acela ciudat l-a împiedicat să se acomodeze, deși Gică îl considera și el un jucător talentat, unul în care avusese încredere".

7 cluburia bifat Edjouma în Franța, toate din ligile mici: Balma, Chateauroux, Belfort, Concarneu, Lorient, Red Star, Chambly. Cel mai sus a evoluat în Ligue 2

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Vă dați seama câtă minte are Gigi?”

Becali a povestit la Digi Sport că l-a păcălit pe Iftime când au negociat pentru transferul lui Malcom: "Am coborât prețul până la 330.000 de euro, deși eu eram dispus să plătesc și 900.000 de euro, atât de mult mi-l doream! Am spus o mie și una de minciuni în discuțiile pe care le-am avut cu Iftime". 

Președintele de la Botoșani s-a supărat din cauza declarațiilor: "Vă dați seama câtă minte are Becali dacă poate să vină cu asemenea declarații? Eu am cerut un preț pentru Edjouma, pe urmă nu am mai spus nimic". Ei doi continuă tratativele pentru un alt fotbalist, fundașul camerunez Dawa. Surse din ambele cluburi susțin că există șanse foarte mari ca și stoperul înalt de 1,94m să treacă la FCSB. El costă mai mult decât Malcom, spre o jumătate de milion de euro.

De ce s-a „tăiat” Florinel Coman: „Nu dau vina pe prietena lui, dar am remarcat ceva”
FCSB
De ce s-a „tăiat” Florinel Coman: „Nu dau vina pe prietena lui, dar am remarcat ceva”

„Să joace Haruț, nu Braun!”

FCSB a achitat 330.000 de euro pe Edjouma și l-a cedat pe Haruț înapoi în Moldova, împrumut până la sfârșitul sezonului. Becali a explicat că el a ținut să-l dea pe Haruț la Botoșani, ca să contracareze un posibil avantaj pe care l-ar avea CFR:

 "Pentru noi e bine să joace Haruț fundaș dreapta, să nu mai joace Braun, care a semnat deja cu CFR. Braun a fost bun acum în meciul de la Cluj, dar o să vedeți că dacă va mai juca tot el împotriva CFR-ului și în play-off, atunci n-o să mai fie bun! D-aia e mai bine să fie Haruț titular". Braun are 30 de ani, naționalitate germană și va deveni fotbalistul Clujului începând cu 1 iulie. 

Avancronică VIDEO pentru FCSB - FCU Craiova:

Citește mai multe știri de actualitate:

MM Stoica îi închide ușa unuia dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1: „N-ai ce să cauți la Steaua, dacă ai jucat acolo!”

Marius Șumudică: „L-am sunat pe Rădoi: «Bă, ce faci, mă iei la mișto?»” + Amuzat de noul look al lui Edi Iordănescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
tinn_2
tinn_2  •  03 Februarie 2022, 22:56
Postat de fcsarbitrii pe 03 Februarie 2022, 22:51

nea bachus de la periferia cibinului tu esti marca inregistrata in materie de tarii,ar trebui sa te mandresti ca spre deosebire de noi tu esti un etilist de soi si faci parte din clasa etilelor si ne dai clasa in acest domeniu,noi ne rezumam zilnic,spre deosebire de tine cu d-astea mai soft pe baza de borsec,bucovina,perla harghitei....

hai tu, că te știe tot site-ul că ești su gace, ce te tot încurci în explicații?

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  03 Februarie 2022, 22:51
Postat de tinn_2 pe 03 Februarie 2022, 22:42

autodescrierea comportamentului tău e imperfectă, se vede că azi nu ți-a aruncat nimeni de-o cinzeacă :)))))

nea bachus de la periferia cibinului tu esti marca inregistrata in materie de tarii,ar trebui sa te mandresti ca spre deosebire de noi tu esti un etilist de soi si faci parte din clasa etilelor si ne dai clasa in acest domeniu,noi ne rezumam zilnic,spre deosebire de tine cu d-astea mai soft pe baza de borsec,bucovina,perla harghitei....

tinn_2
tinn_2  •  03 Februarie 2022, 22:42
Postat de fcsarbitrii pe 03 Februarie 2022, 22:37

dar tu de cate ori trebuie sa postezi aceleasi prostii prin aburii bahici?la 5 postari verificate,cu template de la stapanirea bercenara ai o cinzeaca gratis.

autodescrierea comportamentului tău e imperfectă, se vede că azi nu ți-a aruncat nimeni de-o cinzeacă :)))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează