FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV De ce s-a „tăiat” Florinel Coman: „Nu dau vina pe prietena lui, dar am remarcat ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 12:03 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 14:51

În direct la GSP LIVE, Ionuț Rada a comentat situația în care se află Florinel Coman.

La 23 de ani, extrema roș-albaștrilor și-a pierdut locul de titular la FCSB, fiind măcinat de accidentările din ultima perioadă.

Ionuț Rada a încercat să explice care ar putea fi problemele lui Coman și spune de ce are nevoie pentru a reveni la cel mai înalt nivel.

VIDEO Ionuț Rada, despre căderea lui Florinel Coman: „Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil”

„Sunt tentații foarte mari, ai un anturaj negativ. Persoanele de lângă sunt foarte importante. Putem să-l dăm ca exemplu pe Florinel Coman. A venit de la Farul, a avut o explozie și după au început accidentările. Nu pot da vina pe prietena lui sau pe anturajul lui. Ceva s-a întâmplat.

+45 FOTO

Această perioadă, cu multe accidentări, l-a tras în jos. Unul era Florinel Coman de acum 4 ani și unde este acum. Mie îmi plăcea foarte mult. Vedeam încredere, vedeam tupeu. Doar aceste lucruri le pierzi. Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil. Joacă mai atent. Pierzi foarte mult, indiferent de cât de puternic ești din punct de vedere mental, când treci prin accidentări. Te trag în jos. Nu mai ai putere să te ridici.

Depinde foarte mult de persoana de lângă tine și de caracterul tău. Lumea spune că este frumos să fii fotbalist, dar e periculos când ai mult timp liber. Trebuie să le organizezi timpul”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

Florinel Coman, probleme cu legea

În luna mai a acestui an, Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri/oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, extrema celor de la FCSB a prezentat o traducere a unui permis auto, document pe care l-ar fi obținut din Ucraina. 

Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie și i-au întocmit un dosar penal. Niciun progres nu a fost făcut în anchetă, din cauza lipsei de cooperare a organelor competente din Ucraina. Anchetatorii români au nevoie de un răspuns oficial cu privire la veridicitatea și valabilitatea permisului de conducere.

FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională

Ancheta în dosarul penal deschis pe numele lui Florinel Coman bate pasul pe loc, din cauza lipsei de reacție a autorităților ucrainene.

„Au fost făcute demersuri pentru a se stabili dacă documentul prezentat de bărbatul în cauză este un act valabil pe teritoriul Ucrainei, obținut în urma unor examene teoretice și practice. Până acum, nu s-a primit, însă, niciun răspuns”, au declarat surse judiciare, potrivit Gândul.

Gigi Becali: „Nu mai iau mulți bani pe Florinel Coman”

Coman e jucătorul în care Becali a investit cea mai mare sumă, luând în calcul ce a plătit pe transfer, la care se adaugă salariul său. Coman a venit la FCSB în vara lui 2017, imediat după ce Viitorul a cucerit titlul. Hagi s-a ales cu 2,5 milioane de euro, după care Becali a mai virat 500.000 de euro, pentru a răscumpăra și procentele deținute de Viitorul și anume 20% dintr-o viitoare revânzare.

Acum, acesta nu mai crede că-l poate vinde pe o sumă impresionantă.

„Coman a intrat puțin mai bine în meciul cu CFR decât în penultimul, cu Rapid, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat?! Nu vedeți că vorbesc de Tavi, de Ianis? Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulți bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poți vorbi de milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

10 luniau trecut de la ultimul meci în care Coman a fost integralist, FCSB - CFR 3-0, disputat pe 19 martie 2021

70%din ultimele 16 luni reprezintă perioada de timp în care Coman a absentat din cauza accidentărilor. A stat pe bară 11 luni în perioada septembrie 2020 - decembrie 2021

240.000 de euro net pe ancâștigă Florinel Coman la FCSB

Citește și: 

MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș + reacția lui Iftime

Explicații pentru transferul surprinzător făcut de Becali: „Era obligatoriu ca FCSB să aibă un asemenea jucător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
andrei.33
andrei.33  •  04 Februarie 2022, 18:35
Postat de andrei.33 pe 04 Februarie 2022, 17:28

***

Serios? Limbaj vulgar? Dar articolul asta cu pozele alea cum e ma?

andrei.33
andrei.33  •  04 Februarie 2022, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Februarie 2022, 10:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează