FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Presiune din interior pentru Reghecampf la Craiova: „Mă mir că încă rezistă pe baricade!” » Oltenii i-au găsit înlocuitor deja: „Poate fi o soluție”

Laurențiu Reghecampf
Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 11:08 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 13:10

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu CFR Cluj, partidă ce poate fi decisivă pentru viitorul lui Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor.

Cu o singură victorie în ultimele 9 etape de campionat, Laurențiu Reghecampf are presiune înaintea duelului de sâmbătă. Pavel Badea, directorul CS Universitatea (n.r. - entitatea care ţine de instituţia de învăţământ), s-a declarat mirat că încă nu a fost pusă la discuție demiterea lui Reghe în ciuda rezultatelor slabe înregistrate în ultimul timp.

Unii „șchiopi”, alții infectați » Derby-ul Universitatea Craiova - CFR, afectat de numeroase absențe din ambele tabere
UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ
Unii „șchiopi”, alții infectați » Derby-ul Universitatea Craiova - CFR, afectat de numeroase absențe din ambele tabere

Pavel Badea: „Reghecampf părea că-și pregătește terenul prin ce declara”

„Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade! Parcă și-a atras negativul. Reghe a avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenți, că nu vom câștiga tot timpul… 

Parcă își pregătea terenul pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reușit să câștige un meci în 7 etape. A fost și un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situația”, a declarat Pavel Badea potrivit Gazeta de sud.

Pavel Badea: „Mirel poate fi o soluție în viitor pentru postul de antrenor”

Oficialul oltenilor a vorbit și despre posibilii înlocuitori ai lui Reghecampf la Craiova, dacă tehnicianul va fi demis. Acesta este de părere că Mirel Rădoi și Eugen Neagoe sunt favoriți pentru a prelua echipa.

„Momentan avem antrenor. Mirel poate fi o soluție în viitor pentru postul de antrenor. La fel de bine poate fi o soluție și Eugen Neagoe! Are ADN-ul de oltean, ca și Mirel de altfel, dar are avantajul că are experiență și știe ce reprezintă Universitatea în această zonă. 

A jucat la această echipă, este implicat emoțional, ceea ce este un aspect extrem de important. Eu i l-am propus de mai multe ori lui Mihai Rotaru, dar sunt banii lui și face ce vrea cu ei”, a mai precizat Badea.

Citește alte știri din Liga 1:

MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș

Nicolo Napoli, avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct: „Venim să luăm puncte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  04 Februarie 2022, 09:22

Badea lasa-ne ca suntem satui de vedete ca tine care-si dau cu parerea, dar este pe langa. Reghe a demonstrat ca are valoare, dar fara sprijinul conducerii si jucatorilor nu poate face nimic. Oricine va veni vor pleca majoritatea jucatorilir ca sunt slabi. Referitor la Radoi, eu unul nu sunt de acord pentru ca pe timpul lui Cartu a plecat la Steaua de la Electroputere Craiova si nu a venit la noi, iar ca antrenor nu a demonstrat nimic si nu are valoare pebtru a abtrena echipa noastra. Eu zic sa plece si Cartu ca nu aduce nimic bun si nu vreau sa detaliez. Radoi plus Cartu la FCSB nu la Craiova si domnul Rotaru si-a dat seama de anumite lucruri, fapt pentru care la adus pe Marian Copilu. Daca vreti schimbare sunt de acord cu Sumudica si Cartu out, ca sigur nu-l vrea Marius.

kuba
kuba  •  03 Februarie 2022, 21:15
Postat de george.br pe 03 Februarie 2022, 21:11

Da... sa vezi balci ce-o sa fie! Gratis!:))) ***

:)))

george.br
george.br  •  03 Februarie 2022, 21:11
Postat de wrx. pe 03 Februarie 2022, 20:26

E caterinca mare pe articolul celalalt cu reghe si amenintarile pisi nord :)))

Da... sa vezi balci ce-o sa fie! Gratis!:))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează