Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 10:09 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 16:29

Probleme pentru ambele echipe înaintea derby-ului de sâmbătă. Apărarea Craiovei e în piuneze, cu 3 fundași accidentați: Găman, Conte și Marius Constantin, care va sta cel puțin 3 săptămâni. La CFR, noul coronavirus i-a expediat în izolare pe Camora, Păun, Bordeianu și Susici.

Universitatea Craiova are emoții pentru calificarea în play-off, dar împotriva campioanei CFR va trebui să se descurce cu un efectiv „subțiat” de accidentări. Norocul său, nici liderul nu stă prea bine, după infectările cu COVID-19 intervenite săptămâna aceasta. 

CCA a ales arbitrul derby-ului CSU Craiova - CFR Cluj, duelul ce-l poate costa postul pe Laurențiu Reghecampf!
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ
CCA a ales arbitrul derby-ului CSU Craiova - CFR Cluj, duelul ce-l poate costa postul pe Laurențiu Reghecampf!

La olteni, virusul nu mai e prezent, însă apărarea e în mare suferință. Mai ales în zona centrală. Mihai Bălașa a fost lăsat să plece la Sepsi, Valerică Găman va mai putea fi văzut pe teren prin aprilie, iar Antoine Conte, ce poate juca și fundaș central, nu e nici el refăcut. 

În condițiile și așa precare, antrenorul Laurențiu Reghecampf a primit o adevărată lovitură la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi (1-3), când s-a accidentat și Marius Constantin. Potrivit informațiilor Gazetei, apărătorul în vârstă de 37 de ani are o leziune musculară și va fi indisponibil trei, patru săptămâni. 

Astfel că juveții se mai bazează doar pe Paul Papp, Vladimir Screciu și Ionuț Mitran, 19 ani, „un copil” - după cum l-a caracterizat Reghe. La mijloc, Houri, ruptură de ligamente încrucișate, a încheiat sezonul, în timp ce Nistor, care s-a plâns de dureri la picior cu Sepsi, fiind schimbat după 20 de minute, este indisponibil. 

Singura veste bună e că, în compartimentul ofensiv, Laurențiu se va putea baza pe Elvir Koljici. Atacantul a acuzat unele probleme la un picior chiar în timpul partidei cu Sepsi, însă staff-ul medical al oltenilor l-a pus pe picioare. 

1 victoriea obținut Universitatea în ultimele 9 partide de campionat. În rest, a bifat 4 eșecuri și 4 remize

Craiova și CFR, lovite de probleme medicale

De cealaltă parte, Dan Petrescu își vede lotul decimat de noul coronavirus. După meciul cu FC Botoșani, CFR-iștii i-au trimis în izolare pe Camora, Adi Păun și Mihai Bordeianu, testați pozitiv, iar pe Mateo Susici, preventiv. 

Și toate astea în condițiile în care liderul pare să se fi înscris pe un trend descedent: 3-3 cu FCSB, deși a avut 3-2 până-n ultimul minut, și 1-1 cu moldovenii lui Marius Croitoru, deși a condus cu 1-0, scorul său favorit.

8 puncteavans are CFR Cluj în duelul la vârf cu FCSB după 23 de etape

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CSU Craiova - CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”