FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Din Liga 1 în Africa de Sud! E cel mai scump transfer din istoria clubului: „A semnat”

Pavol Safranko (26 de ani), atacantul lui Sepsi, a semnat deja cu Mamelodi Sundowns, campioana en-titre din Africa de Sud.
Pavol Safranko (26 de ani), atacantul lui Sepsi, a semnat deja cu Mamelodi Sundowns, campioana en-titre din Africa de Sud.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 17:52 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 18:38

Pavol Safranko (26 de ani), atacantul lui Sepsi, a semnat deja cu Mamelodi Sundowns, campioana en-titre din Africa de Sud. Suma transferului: 700.000 €, 500.000 pentru clubul din Liga 1, 200.000 (procente) vor intra în conturile lui Aalborg, fosta echipă a slovacului.

Safranko mai rămâne la Sepsi până la vară. Transferul a fost confirmat de Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor.

Pavol Safranko pleacă de la Sepsi

„Vor fi jucători care vor pleca și intenționăm să și cumpărăm. Din moment ce există un lot suficient numeric, cu siguranță nu vor veni atât de mulți câți vor pleca. 

Safranko va pleca sigur, a semnat deja cu cea mai bogată echipă din Africa de Sud, campioana Mamelodi Sundows. Transferul este de 700.000 de euro", a declarat Hadnagy pentru publicația Lelato.

Safranko a fost dorit și în iarnă de Mamelodi Sundowns, însă mutarea a picat. Totuși, șefii covăsnenilor i-au oferit promisiuni slovacului încă de-atunci că la vară îl vor lăsa să plece - detalii, pe larg, AICI!

Sundowns este lider și în actualul sezon din Africa de Sud. Cel mai bine cotat jucător din lotul lui Steve Komphela este mijlocașul Themba Zwane - 1,3 milioane de euro.

16 goluriși 7 pase decisive a reușit Safranko în Liga 1, în 58 de apariții

550.000 de euroeste cota de piață a lui Safranko, potrivit Transfermarkt

Cel mai scump transfer din istoria lui Sepsi

Sepsi bifează astfel cel mai scump transfer din istoria clubului. Cu 700.000 de euro, slovacul depășește recordul lui Ibrahima Tandia, plecat în 2019 la Al Hazem pentru 600.000 de euro. 

Totuși, nu toți banii vor intra în conturile formației antrenate de Leo Grozavu. 200.000 € merg către Aalborg, fosta echipă a lui Safranko.

Din Liga 1 în Africa de Sud! E cel mai scump transfer din istoria clubului: „A semnat”
Safranko a venit la Sepsi în august 2019, de la Aalborg

Lucrările au avansat considerabil la stadionul lui Sepsi. Când va avea loc inaugurarea

Citește mai multe știri de actualitate:

Situație disperată în play-off: „N-am mai văzut niciodată așa ceva!” » Jucătorii suferă: „Au copii, facturi de plătit”

Gigi Becali, convins că FCSB își va reveni după întoarcerea unui jucător de bază: „Vom arăta iar ca o forță”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dora
dora  •  17 Aprilie 2021, 14:53

De ce sa fie rusionos atata vreme cat in contul celor de la Sepsi vor intra 500.000 euro...iar jucatorul va reveni liber de contract, peste 2-3 ani !

adriann_
adriann_  •  16 Aprilie 2021, 20:00

Un transfer absolut rusinos pentru fotbalul notru, care arata de fapt care e cota campionatului romanesc si cat de SUSPECTE (de parandaraturi, spalare de bani etc) sunt "tunurile" ciobanului.

valeri__gazzaev
valeri__gazzaev  •  16 Aprilie 2021, 18:57

Mi-a zis cineva ca a intrat un fecesebist ingrozitor de prost pe site. Aaa uite prostu'! :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează