FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi vrea în play-off cu orice preț » Cum a împiedicat cel mai scump transfer din istoria clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 18:52 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 19:26

Sepsi Sf. Gheorghe putea bifa cel mai scump transfer din istoria clubului, însă a blocat plecarea lui Pavol Safranko la Mamelodi Sundowns, campioana en-titre din Africa de Sud, care ocupă prima poziție și în acest sezon.

Mamelodi Sundowns era gata să achite clauza de reziliere a lui Pavol Safranko, în valoare de 700.000 de euro, dar cei de la Sepsi l-au convins pe jucător să rămână la formația din Sfântul Gheorghe, unde se va lupta pentru accederea în play-off-ul campionatului.

Attila Hadnagy: „Prioritar pentru noi este play-off-ul”

„Am avut o ofertă pentru Pavol Safranko din Africa de Sud. Patronul nostru a vorbit cu jucătorul și oferta a fost declinată. Prioritar pentru noi este play-off-ul. Jucător a înțeles, ceea ce ne bucură, iar la vară am convenit cu el să îl lăsăm să plece” a declarat Attila Hadnagy în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Fosta echipă a lui Pavol Safranko, Aalborg, a păstrat un procent dintr-un viitor transfer, și ar fi încasat 45% din sumă, dacă jucătorul s-ar fi transferat la Mamelodi Sundowns.

Au blocat cel mai scump transfer din istorie

Sepsi ar fi bifat cel mai scump transfer din istoria clubului, dacă Safranko pleca în Africa de Sud. Cu 700.000 de euro, slovacul ar fi depășit recordul lui Ibrahima Tandia, plecat în 2019 la Al Hazem pentru 600.000 de euro. Ar fi fost și a treia cea mai scumpă plecare din Liga 1 în această iarnă, după Dennis Man (de la FCSB la Parma pentru 11 milioane de euro + 2 bonus) și Kevin Luckassen (de la Viitorul la Kayserispor pentru 800.000 de euro)

VIDEO. Bogdan Mitrea a intrat peste colegi în cameră și i-a luat la întrebări: ”Pleci de la Sepsi?”

Citește și alte știri din Liga 1:

Supertransfer pregătit de Sepsi! Negocieri cu o vedetă cu peste 200 de meciuri în Anglia și Italia + Reacția lui Leo Grozavu

Dănciulescu vrea răzbunare la Dinamo - FCSB: „Trebuia mers până la TAS, am fi câștigat” » Mesaj și pentru DDB + atac la Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  09 Februarie 2021, 22:18
Postat de dora pe 09 Februarie 2021, 19:41

Sepsi este cu un picior in play-off. Trebuia sa dea drumul jucatorului, la banii astia, daca chiar exista oferta concretă.

Trimite-le un fax , poate-i convingi :)))

antalmihai
antalmihai  •  09 Februarie 2021, 20:06

pai daca luau doar 360000 , n au fost interesati... lor le era de iau aia jumatate banii, dar cind l au luat , le a convenit...

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Februarie 2021, 19:45
Postat de dora pe 09 Februarie 2021, 19:41

Sepsi este cu un picior in play-off. Trebuia sa dea drumul jucatorului, la banii astia, daca chiar exista oferta concretă.

Pentru doar 400k nu merită să periclitezi obiectivul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează