FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Supertransfer pregătit de Sepsi! Negocieri cu o vedetă cu peste 200 de meciuri în Anglia și Italia + EXCLUSIV Reacția lui Leo Grozavu: „Cum să nu-l iei?”

Kyle Lafferty (33 de ani) FOTO Imago
Kyle Lafferty (33 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 18:24 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 23:24

Sepsi Sf. Gheorghe se află în discuții cu nord-irlandezul Kyle Lafferty (33 de ani), jucător liber de contract, cu 190 de meciuri disputate în Anglia și Italia.

Kyle Lafferty negociază cu Sepsi OSK și ar putea fi prezentat oficial în următoarele ore de formația din Sfântul Gheorghe, conform Prosport. Atacantul a evoluat ultima dată în Serie B, la Reggina, unde a îmbrăcat tricoul formației de pe Stadio Oreste Granillo în 11 partide.

Leo Grozavu: „Nu poți să nu-l vrei pe Kyle Lafferty”

„Da, sunt discuții. Nu are cum să nu te intereseze un asemenea jucător. Vom vedea dacă se va rezolva. Ni-l dorim pe Kyle Lafferty. Mă interesează, dar vom vedea. Din ce știu, îi putem satisface pretențiile financiare” a declarat Leo Grozavu în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Suntem în discuții și cu Kyle Lafferty, dar și cu alți jucători. Am trimis o ofertă. Vom Vedea. Momentan, nu e nimic sigur” a adăugat directorul general al echipei, Attila Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor.

Kyle Lafferty, 201 de meciuri în Anglia și Italia

Nord-irlandezul fost legitimat la cinci echipe din Anglia: Birmingham City, Burnley, Darlington, Sunderland și Norwich City. În Italia, a jucat doar în Serie B, la Palermo și Reggina, unde și-a reziliat contractul pentru că a avut neînțelegeri cu oficialii echipei. Alături de Palermo, a terminat pe primul loc în Serie B, în sezonul 2013/14. A prins 201 partide în campionatele din Anglia și Italia. 

Cel mai bine s-a simțit însă în Scoția, la Rangers, unde a evoluat în 5 sezoane, între 2008 și 2012 și în 2018/2019, bifând 43 de goluri în 162 de meciuri.

1 mecia prins Laffery în Premier League, pentru Norwich, în sezonul 2015/2016

12 goluriîn 36 de partide a marcat Kyle Lafferty pentru Palermo

Printre cei mai buni marcatori ai Irlandei de Nord

Pentru selecționata Irlandei de Nord, Kyle Lafferty a înscris 20 de goluri și se situează pe locul 2 în topul marcatorilor „all time”, la 16 reușite de prima poziție, ocupată de David Healy, retras în 2013. Atacantul a fost în lotul naționalei la EURO 2016, singurul turneu final la care a participat Irlanda de Nord în ultimii 35 de ani.

79 de selecțiiare Kyle Lafferty pentru selecționata Irlandei de Nord

Kyle Lafferty a evoluat în ultimele 10 minute împotriva României pe Arena Națională, în prima etapă din grupa B a Ligii Națiunilor, și a pasat decisiv pentru Gavin Whyte, care a marcat golul egalizator în ultimele minute ale partidei. În meciul retur, Lafferty nu s-a aflat în lotul echipei.

VIDEO. Gabriel Vașvari, una dintre emblemele lui FC Botoșani surprinde: „La Sepsi mă simt mai apreciat! Cred că la Botoșani n-am primit cât respect aș fi meritat”

Citește și alte știri din Liga 1:

Cum l-a „furat” Cristi Borcea pe Cristi Munteanu: „Am jucat pentru Steaua! M-a convins să fug din hotel și să semnez cu Dinamo”

Probleme pentru antrenor: a ieșit pozitiv la un test rapid pentru coronavirus » E în izolare și nu va sta pe bancă în Cupa României

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  10 Februarie 2021, 04:12

Ar fi misto un cuplu de atacanti Laferty - Nefertiti :):)

dragdim
dragdim  •  10 Februarie 2021, 00:55

Sepși e un model de seriozitate in liga 1, sper sa stea cuminți cu transferurile astea răsuflate și sa continue sa aducă tineri.

realcf
realcf  •  09 Februarie 2021, 22:52

Asta daca nu intra Gigi pe fir :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează